Homepage  / Știri / Televiziune

O nouă telenovelă intră în grila Pro 2. Află toate detaliile!

O nouă telenovelă intră în grila Pro 2. Află toate detaliile!

de Redactia Tvmania

Din 12 februarie debutează o nouă producție Televisa la Pro 2, pe tronsonul lăsat liber de telenovela „Pe tărâmul dorinței” (18.00-19.00).

Este vorba de „Amor de barrio”/„La ușa ta, iubirea”, care îi are în rilurile principale pe Paloma Madrigal (Renata Notni),  Laura Vasconcelos (Alejandra García), Mane de la Parra (Daniel Marquez) și Pedro Moreno (Raúl Lopezreina Cisneros)

Despre ce e vorba în telenovela „La ușa ta, iubirea”

În povestea realizată în 2015, producătorul executiv împreună cu echipa sa de scriitori Guillermo Quezada, Enrique Jiménez, María Auxilio Salado și Lenny Ferro dau viață personajelor acestei povești care revine la originea telenovelei clasice: dragostea mai presus de toate lucrurile, prietenia dintre protagoniștii săi și sprijinul dintre vecinii cartierului, în vremuri bune și în rele. Fără a lăsa deoparte luxul celor bogați care impresionează adesea, deși cel mai important lucru este ceea ce fiecare, indiferent dacă este cu sânge albastru sau nu, poartă în inimile lor.

Rămâne doar pentru noi să vedem cum se vor îndrăgosti cuplurile protagonice „Paloma” – „Daniel” / „Laura” – „Raúl” și cum vor depăși obstacolele prin care ticăloșii și viața lor îi vor face să treacă, astfel încât în cele din urmă, telespectatorii pot simți că merită să lupți pentru ceea ce își dorește dacă lucrezi cu efort, dăruire și bineînțeles cu dragoste, indiferent de clasa socială.

Cine face parte din distribuție

Julieta Rosen, Lisardo, Marisol del Olmo, Manuel Landeta, Juan Carlos Barreto, Jessica Coch, Paul Stanley, Montserrat Marañón, Cecilia Toussaint, Gabriela Carrillo, Queta Lavat, Marco Muñoz, printre alții joacă în această producție.

Alte detalii despre telenovelă

Povestea produsă de Roberto Hernández este un omagiu adus telenovelei tradiționale: tineri umili care vor să-și realizeze visele și să aibă un prinț fermecător care îi va face să se îndrăgostească pentru totdeauna.

Așa a fost creat „Amor de Barrio” cu intenția de a revedea modul în care oamenii trăiesc în cartier, astfel încât publicul care privesc această producție să se simtă identificat. Este fuziunea a două scenarii din secolul XX: „Niña de Barrio” (1979) și „Paloma” (1975). Ca fapt curios, „Mi querida Isabel” (1997) a fost o versiune a „Paloma” care i-a avut pe Ernesto Laguardia, Karla Álvarez și Jaqueline Andere în rolurile principale.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton