Homepage  / Televiziune

O nouă televiziune de ştiri s-a lansat în România. Pe ce reţea se vede noul post TV

O nouă televiziune de ştiri s-a lansat în România. Pe ce reţea se vede noul post TV

de Redactia Tvmania

Un nou post de ştiri a început să emită, fiind deja, de câteva zile, pe una dintre reţelele mari de cablu. Iată despre ce este vorba și care sunt emisiunile din grilă.

Anunțată încă din toamnă, când grupul media Clever a anunțat lărgirea portofoliului cu două noi canale de televiziune, Prima News a început deja să emită, potrivit paginademedia.ro. Deocamdată, Prima News este în reţeaua Vodafone (fostul UPC), fiind inclus în zona televiziunilor tematice de ştiri, urmând a fi disponibilă în curând și pentru abonaţii Orange.

Grupul Clever deține acum posturile Prima (Prima TV și Prima Sport), Agro TV, Profit, Cinemaraton și Prima News, urmând ca Prima Comedy să se lanseze la o dată ulterioară.

Canalul de știri Prima News va conține jurnale de știri, preluări ale edițiilor FOCUS, emisiuni moderate de jurnaliști cunoscuți și dezbateri pe temele cele mai importante ale zilei. Din echipa de jurnaliști a canalului de știri ce își va începe emisia în această toamnă fac parte jurnaliști consacrați: Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron, Constantin Opriș.

Costi Mocanu, director de ştiri al Prima TV, va avea un talk-show.

Jurnalele de ştiri difuzate de Prima TV se vor vedea şi pe Prima News, începând cu primul jurnal al zilei, cel de la 8.00, prezentat alternativ de Daniel Osmanovici şi Irina Gologan, potrivit sursei citate mai sus.

Totdodată, postul tv poate fi văzut și online pe site-ul postului de știri PrimaNews.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton