Homepage  / Filme Online

Se pregătește o nouă versiune a filmului „Ghost”. Cine ar urma să-i ia locul regretatului Patrick Swayze

Se pregătește o nouă versiune a filmului „Ghost”. Cine ar urma să-i ia locul regretatului Patrick Swayze
7

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani! O nouă versiune a filmului „Fantoma mea iubită” / „Ghost” este în curs de realizare. Iată cine este actorul care ar urma să îi ia locul regretatului actor Patrick Swayze. „Ghost” a fost lansat inițial în 1990 și a devenit filmul cu cele mai mari încasări din acel an.

Cine pregătește o nouă versiune a filmului „Ghost”

Channing Tatum a dezvăluit că lucrează la o nouă versiune a filmului „Fantoma mea iubită” / „Ghost”. Într-un interviu pentru Vanity Fair, starul din „Magic Mike” a declarat că a cumpărat deja drepturile pentru a face un remake al filmului clasic în care au jucat Demi Moore, Patrick Swayze și Whoopi Goldberg.

Este de așteptat ca rolul lui Swayze să fie preluat de către Channing Tatum, în această nouă versiune a filmului, iar actorul a spus că remake-ul său va fi diferit de original: „Dar vom face ceva diferit. Cred că trebuie să se schimbe un pic”.

„Ghost” a fost lansat inițial în 1990 și a devenit filmul cu cele mai mari încasări din acel an. A obținut cinci nominalizări la Oscar. Whoopi Goldberg a câștigat un Oscar pentru „cea mai bună actriță în rol secundar”, iar Bruce Joel Rubin a câștigat la categoria „cel mai bun scenariu original”.

„Ghost” (1990) Paramount PicturesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În ceea ce-l privește pe Channing Tatum, el joacă în filmul „Magic Mike’s Last Dance”, în rolul stripperului omonim. Acesta este al treilea și ultimul film din serie. Salma Hayek joacă, de asemenea, în film.

First look at upcoming new film „Magic Mike’s Last Dance”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Povestea din filmul „Fantoma mea iubită” / „Ghost”

Sam și Molly sunt foarte îndrăgostiți și formeazi un cuplu fericit. Într-o seară, în timp ce se întorceau acasă de la teatru, sunt atacați de un hoț pe o alee întunecată, iar Sam este ucis. Totuși, Sam realizează că a devenit o fantomă și își dă seama că moartea lui nu a fost un accident. Ca fantomă, el nu poate fi văzut sau auzit de oamenii obișnuiți, așa că încearcă să comunice cu Molly prin Oda Mae Brown, o femeie cu puteri paranormale.

Sam este interpretat de regretatul Patrick Swayze, iar Molly este interpretată de Demi Moore. Oda Mae, care este un medium cu toane hilare, este jucată de Whoopi Goldberg. Filmul a făcut-o celebră pe Demi Moore și i-a adus un Oscar lui Whoopi Goldberg.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton