Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

O nouă victorie în instanță pentru Alina Sorescu. Când începe divorțul de Alexandru Ciucu

O nouă victorie în instanță pentru Alina Sorescu. Când începe divorțul de Alexandru Ciucu
8

de Andra Stana,

Alexandru Ciucu a făcut tot posibilul să câștige custodia celor două fetițe pe care le are cu Alina Sorescu. Cu toate acestea, artista a câștigat, din nou, în instanță, iar micuțele vor locui cu mama lor până la finalul procesului de divorț.

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit. Cunoscutul designer a cerut domiciliul celor două fiice ale lor să fie stabilit la el, însă judecătorii au respins cererea.

Fostul partener al Alinei Sorescu a introdus cale de atac, iar instanța a decis pentru a doua oară ca fetele să rămână să locuiască cu mama lor, scrie libertatea.ro.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță presedințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el.

Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a transmis Alina Sorescu, pe pagina personală de Facebook.

alina-sorescu-divort-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Când începe divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Cântăreața a fost cea care a depus actele de divorț și și-a dorit despărțirea de bărbatul lângă care a stat mai mult de un deceniu. Procesul de divorț va începe spre sfârșitul acestui an, deși ea a depus actele deja de câteva luni bune.

Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani și Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, au decis să divorțeze după o căsnicie de 12 ani. Cei doi au împreună două fetițe, pe Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani. Vedeta își dorește să se concentreze asupra carierei și recunoaște că nu a crezut că va ajunge în această situație.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu”, a declarat recent Alina Sorescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton