Homepage  / Seriale turceşti

„O parte din mine”, un nou serial turcesc de succes la Dizi Channel Romania. Programul de difuzare

„O parte din mine”, un nou serial turcesc de succes la Dizi Channel Romania. Programul de difuzare
3

de Andra Stana,

Serialul turcesc „O parte din mine” începe în decembrie pe canalul Dizi și îi are în distribuție pe Hatice Şendil, Özcan Deniz și Begüm Kütük.

„O parte din mine”. Povestea

O parte din mine” este serialul turcesc care începe la Dizi pe 1 decembrie 2022. Serialul nu reprezintă o premieră pentru telespectatorii români. El a fost difuzat și la Kanal D, în 2016, sub numele de „Ziua în care mi s-a scris destinul”.

Este vorba de un serial dramatic despre două lumi care par foarte îndepărtate, dar care totuși se întâlnesc, se ciocnesc și încearcă să supraviețuiască indiferent cu ce preț.

O poveste captivantă despre secrete de familie, trădare, dragoste și înșelăciune. O familie bogată așteaptă ca fiul lor mai mare să aibă un moștenitor. Dar când el și soția încep să aibă dificultăți în a concepe, ei găsesc o mamă surogat, pe Elif.

Este o fată tânără care are nevoie disperată de bani, trădată de familia ei. Când descoperă că este mama biologică a bebelușului, se luptă pentru a-l recupera. Lucrurile se complică, însă, cu Elif care se îndrăgostește de Karaman, chiar fiul cel mare al familiei avute.

seriale turcesti Timeless Dizi Channel – O parte din mine (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cine sunt actorii din serialul „O parte din mine”

Distribuția este formată dintr-o echipă grozavă de actori turci foarte cunoscuți. Elif este interpretată de Hatice Şendil; Karaman este interpretat de Özcan Deniz – celebru actor, scriitor, regizor și producător turc, iar Defne este interpretată de frumoasa actriță Begüm Kütük.

Scenariul m-a cucerit de la prima lectură și abia aștept ca și telespectatorii români să descopere o poveste de viață extraordinară! M-am identificat cu Elif, personajul meu, o femeie care trece prin încercări teribile. Elif își găsește în ea însăși puterea de a merge mai departe, de a găsi soluții, dar în viața ei apar și oamenii potriviți, care prin gesturile și deciziile lor îi schimbă destinul”, spune Hatice Sendil.

Câte episoade are „O parte din mine”. Programul de difuzare

Serialul are 148 de episoade și Timeless Dizi Channel va difuza unul nou de luni până vineri, începând de mâine, la ora 17:40.

Sursa foto: Timeless Dizi Channel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton