Homepage  / Articole

„O poveste de dragoste”, noul hit Kanal D

„O poveste de dragoste”, noul hit Kanal D

de Redactia Tvmania

Özcan Deniz şi Vildan Atasever, starurile din „O poveste de dragoste”, vorbesc despre iubirile neîmplinite, sacrificiile făcute pentru serialul turcesc de la Kanal D şi presiunea de a se ridica la înălţimea aşteptărilor.

„O poveste de dragoste”, difuzat lunea şi marţea de la 20.00, este al 2-lea serial în care telespectatorii Kanal D îl pot vedea pe Özcan Deniz (40 de ani).

Starul turc, care a mai interpretat rolul lui Baran în „Havin. Două vieţi, o dragoste”, este un cântăreţ foarte apreciat în ţara sa natală.

„Cele mai multe dintre melodii mi le scriu singur. Ele sunt compuse în baza sentimentelor mele. Pe celelalte, le aleg în funcţie de concepţiile mele despre lume şi viaţă. Melodiile interpretate de mine mă reprezintă şi spun povestea vieţii mele”.

În schimb, colega lui, Vildan Atasever (31 de ani), a ales de la bun început actoria. Ea a debutat la vârsta de 15 ani, iar de atunci s-a remarcat la festivalurile de film turceşti prin premiile câştigate.

Dragostea interzisă, doar în primă fază

Fie că ne raportăm la normele sociale din Turcia sau la cele din România, intriga serialului (dragostea mocnită dintre doi veri primari) rămâne la fel de controversată.

„Personajul meu crede că trăieşte o poveste de dragoste imposibilă. Spun crede pentru că, în timp, se dovedeşte a nu fi o dragoste imposibilă. Află secretul mult mai târziu, aşa că o macină dragostea interzisă mult timp”, lasă să se înţeleagă Vildan Atasever.

Özcan Deniz îşi aminteşte că, la fel ca personajul său, şi el a fost tentat să încalce regulile în numele iubirii.

„La un moment, dat m-am îndragostit de o femeie căsătorită. A fost ceva mai mult platonic, dar am simţit foarte bine acea neputinţă. Cred că faptul că am trecut prin aşa ceva m-a ajutat foarte mult”.

Citeşte articolul integral în revista TVSatelit, pe piaţă din 4 august.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton