Homepage  / Știri

O poveste de dragoste răvășitoare e noul serial la modă în Turcia

O poveste de dragoste răvășitoare e noul serial la modă în Turcia

de Redactia Tvmania

În timp ce, la noi, «Suleyman Magnificul» spulberă audiențele, turcii au deja un nou preferat: serialul istoric «Kurt Seyit ve Şura», al cărui erou este Kivanç Tatlituğ a.k.a. «Brad Pitt al Turciei», scrie revista ”TV Satelit” care apare pe piață sâmbătă, 10 mai.

Kivanç Tatlituğ

Din martie încoace, turcii stau cu ochii pe „Kurt Seyit ve Şura” („Kurt Seyit şi Şura”, în traducere), prezentat drept „cel mai prestigios serial dramatic turcesc din istorie”.

Producţia e o poveste de dragoste intensă, inspirată de realitate, care aminteşte de „Doctor Zhivago” şi care e piperată de numeroase intrigi şi obstacole; şi filmări complexe, în Rusia şi Turcia (Istanbul, Kartepe).

Locotenentul Kurt Seyit Eminof (Tatlituğ, aflat la primul rol lui într-un serial de epocă), ofiţer al Imperiului Rus, ajunge să lupte în Revoluţia de la 1917 şi să o cunoască pe frumoasa fiică a unui negustor rus, Şura (Farah Zeynep Abdullah), de care se îndrăgosteşte. Dar tatăl lui se opune relaţiei, iar prietenul lui cel mai bun e şi el îndrăgostit de blonda fată.

TVS 10

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton