Homepage  / Ultimul număr

Michelle Williams face un rol de Oscar în „My Week with Marilyn”

Michelle Williams face un rol de Oscar în „My Week with Marilyn”

de Redactia Tvmania

Dublu nominalizată la Oscar, pelicula biografică „O săptămână cu Marilyn” porneşte de la amintirile unui tânăr de 23 de ani despre celebra Marilyn Monroe, care i-a permis să-i fie sprijin timp de câteva zile toride, în vara lui 1956.

Era în iulie 1956 şi Marilyn Monroe (Michelle Williams, nominalizată la Oscar pentru rol şi laureată cu Globul de Aur) ateriza la Londra. La braţ îl avea pe noul ei soţ, scriitorul Arthur Miller (Dougray Scott), după ea aducea 27 de valize (pentru care a plătit o taxă suplimentară la cală, de 1.500 de dolari) şi afişa zâmbetul seducător care înnebunea presa vremii, ce şi-o imagina dormind goală, învăluită doar în parfumul Chanel nr. 5.

Cu un an înainte, părăsise 20th Century Fox, sătulă de rolurile de prostuţă cu care o încălţa studioul, forţat să-i ofere mai mulţi bani şi dreptul de a-şi aproba filmele.

În plus, îşi înfiinţase propria companie de producţie, Marilyn Monroe Productions, alături de Milton Greene (Dominic Cooper), şi „Prinţul şi dansatoarea” era primul lor proiect, în care urma să joace cu serioşii actori britanici Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh, nominalizat la Oscar) şi Dame Sybil Thorndike (Judi Dench).

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton