Homepage  / Vedete / Vedete străine

O va înlocui Emilia Clarke pe Amber Heard în „Aquaman 2”?

O va înlocui Emilia Clarke pe Amber Heard în „Aquaman 2”?

de Redactia Tvmania

Zvonul că Emilia Clarke, actrița din „Urzeala tronurilor” sau „Solo: O poveste Star Wars”, ar înlocui-o pe Amber Heard în rolul Mera din „Aquaman 2” circulă de ceva vreme pe net.

Necazurile i se trag lui Amber Heard (34 de ani) de la problemele juridice pe care le are cu fostul soț, Johnny Depp. Procesul prin care actrița vrea să demonstreze că „piratul din Caraibe” a fost un soț violent nu merge deloc bine din punctul ei de vedere. Small Screen scrie chiar că în urma faptului că acuzațiile aduse fostului soț se dovedesc false și cad rând pe rând în fața instanței, Amber Heard ar putea lua trei ani de închisoare plus că ar putea pierde contractul pentru „Aquaman 2”.

În general, fanii filmului cu Jason Momoa în rolul principal s-au împărțit în două tabere, pro și contra concedierii actriței. Dar, după cum aflăm de pe IMDb, a fost deja lansată o petiție online pentru scoaterea lui Amber Heard din distribuția noii pelicule. În plus, a apărut și o altă candidată pentru rol, Emilia Clarke, iar contul de Instagram dcmarvel.rdm a postat și o fotografie cu cele două actrițe în costumul personajului Mera, cu comentariul „Hhhhmmm”.

Oficial, nici Amber Heard nu a fost concediată, nici lui Emilia Clarke nu i s-a făcut vreo ofertă. Afacerea este încă în progres. Dar trebuie să ne amintim că Emilia Clarke și Jason Momoa au jucat împreună în primul sezon din „Urzeala tronurilor”.

„Aquaman 2” va avea premiera pe 16 decembrie 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton