Homepage  / Vedete româneşti

O vară plină! Andreea Mantea filmează de zor pentru emisiunea de la Kanal D. „Este un program plin”. EXCLUSIV

O vară plină! Andreea Mantea filmează de zor pentru emisiunea de la Kanal D. „Este un program plin”. EXCLUSIV
34

de Cătălina Matei,

Vara este anotimpul perfect pentru escapade, la munte ori la mare. Însă pentru Andreea Mantea, vacanța mare mai trebuie să aștepte, căci vedeta Kanal D filmează de zor pentru emisiunea „Casa iubirii”. În plus, prezentatoarea TV colindă și țara-n lung și-n lat în căutarea de noi concurenți dornici să-și găsească iubirea în sezonul următor. Asta nu înseamnă că nu își rezervă câteva zile libere pentru a călători alături de fiul său...

Andreea Mantea prezintă la Kanal D emisiunea „Casa iubirii, difuzată de luni până vineri, de la 10.00 și 16.30, și în fiecare sâmbătă și duminică, la 16.00 și 19.00. În același timp, merge și cu caravana emisiunii prin țară pentru a fi aproape de cei care vor să se înscrie în sezonul următor.

Deși mulți sunt deja în vacanță, tu filmezi de zor pentru „Casa iubirii”. În plus, ai mers și prin țară, la casting. Cum reușești să faci față unui program atât de încărcat?

Într-adevăr, chiar dacă in aceasta perioada mulți dintre noi isi fac planuri de vacanta sau sunt deja în vacanță, eu sunt foarte ocupată cu filmările pentru emisiunea „Casa iubirii”. Este un program plin, dar îmi place ceea ce fac și sunt dedicată în totalitate acestui proiect. Pentru a face față acestui program atât de solicitant, am învățat să-mi gestionez timpul eficient și să mă asigur că am un echilibru între muncă și odihnă. Este important să am momente în care să mă relaxez și să-mi reîncarc bateriile.

Și care au fost cele mai surprinzătoare reacții din partea concurenților, pe care tu le-ai surprins până acum?

Pot spune că am avut parte de multe momente pline de emoție și neprevăzut în emisiunea „Casa iubirii”. Concurenții trec prin diverse stări și se confruntă cu provocări emoționale puternice. Au fost momente în care concurenții și-au dezvăluit secretele, momente de bucurie, dar și momente tensionate sau dramatice. Aceste reacții surprinzătoare fac emisiunea captivantă și autentică, iar telespectatorii sunt, de fiecare data, alaturi de acesti tineri pe tot parcursul lor in emisiune.

Dar cei care se înscriu pentru a participa in emisiunea „Casa iubirii”? Cum îi percepi tu?

Cei care isi doresc sa participe in Casa iubirii sunt curajosi si increzatori in sansa lor de a-si gasi jumatatea. Îi percep ca pe oameni deschisi, dornici să-și găsească sufletul pereche și să se arate în fața telespectatorilor. Îmi place să cunosc oameni noi și să-i ajut să-și găsească dragostea, așa că îi întâmpin cu entuziasm și le ofer sprijin pe parcursul experienței lor în emisiunea de la Kanal D.

Andreea Mantea_Casa iubirii_Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 34

Cum reușești să te împaci între job și viață personală?

Poate fi uneori o provocare, dar am învățat să-mi organizez timpul în mod cat mai practic. Încerc să-mi fac timp pentru mine și pentru cei dragi, chiar și în mijlocul unui program aglomerat. Este important să ai momente de relaxare și să-ți păstrezi echilibrul emoțional. În plus, am o echipă minunată care mă sprijină și mă ajută să fac față tuturor cerințelor profesionale.

David a împlinit 8 ani deja. Care sunt provocările actuale din postura de mămică de băiat?

David, băiețelul meu, a împlinit deja 8 ani și este o bucurie să-l am în viața mea. În această etapă, provocările ca mamă se schimbă pe măsură ce copilul crește și perspnalitatea sa se dezvolta. David are propriile sale interese și pasiuni, iar eu încerc să-l susțin și să-l ghidez în fiecare etapă. Este important să îi ofer dragoste și înțelegere, dar și să-i ofer spațiu să evolueze ca individ.

Cum a încheiat David anul școlar?

Anul școlar al lui David s-a încheiat cu bine. Este un băiat dedicat și s-a descurcat foarte bine la școală. Am fost mândră de realizările lui și am sărbătorit împreună.

 Cum vă distrați când sunteți doar voi doi?

Ne place să petrecem timp în natură, să citim cărți și să vizionăm filme sau seriale împreună. Încercăm să avem momente de calitate și să ne bucurăm unul de celălalt.

de-ce-andreea-mantea-nu-i-a-cumparat-fiului-ei-un-telefon-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 34

Și dacă tot suntem în plină vară… cum arată dieta în perioada estivală? Și cum ai grijă de tine, în general?

Vara, dieta mea se concentrează pe alimente proaspete și sănătoase. Consum multe fructe și legume de sezon și încerc să mă hidratez corespunzător. Mănânc în porții moderate și încerc să am un echilibru între alimentația sănătoasă și mici răsfățuri culinare. În general, am grijă de mine prin odihnă adecvată și menținerea unei atitudini pozitive.

Foto: Kanal D; Instagram

Andreea Mantea, escapadă în Iordania

Deși are un program încărcat, Andreea Mantea reușește să strecoare și câteva zile libere. Tocmai a fugit cu David, fiul său, în Iordania, unde se bucură din plin de frumusețile locului. De altfel, vedeta Kanal D și-a dorit foarte mult să ajungă în acest loc și a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din minivacanța sa.

Dacă știi sigur că nu o să ajungi la cel mai înalt punct din lumea asta, măcar să te duci la cel mai de jos”, a scris Andreea Mantea în dreptul unuor fotografii de la Marea Moartă.

Foto: Instagram

andreea-mantea-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  24 / 34
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton