Homepage  / Vedete străine

O zi de naștere tristă pentru Prințul Harry și diferită de cum se aștepta. Câți ani împlinește soțul lui Meghan Markle

O zi de naștere tristă pentru Prințul Harry și diferită de cum se aștepta. Câți ani împlinește soțul lui Meghan Markle
7

de Roxana Mirea,

Astăzi, 15 septembrie 2022, trebuia să fie o zi fericită și plină de festivități pentru Prințul Harry. Ducele de Sussex împlinește frumoasa vârstă de 38 de ani, însă orice plan pe care l-ar fi avut pentru aniversarea lui a trebuit amânat. Prințul Harry și Meghan Markle se află în Marea Britanie pentru funeraliile Reginei Eisabeta.

O zi de naștere tristă pentru Prințul Harry

Prințul Harry împlinește astăzi, 15 septembrie, 38 de ani, o aniversare care cu siguranță va rămâne pentru totdeauna în memoria lui, întrucât vine la doar o săptămână după moartea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani. Circumstanțele triste au făcut ca ducele de Sussex și soția sa, Meghan Markle, să se afle pe pământ britanic într-o zi atât de importantă, cum este aniversarea lui. Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea locuiește de mai bine de doi ani în Statele Unite.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În California, alături de Meghan și de copiii lor, Archie și Lilibet, prințul a prins rădăcini și este din ce în ce mai integrat în stilul de viață californian. Și-a făcut prieteni și se bucură de intimitatea mult dorită. Cel mai probabil, Harry ar fi planificat o petrecere în familie pentru ziua sa de naștere. Însă, așa cum a vrut soarta, a fost nevoit să își petreacă ziua de naștere în țara în care s-a născut și din care a fugit în căutarea fericirii.

Harry și Meghan se aflau în Marea Britanie când a murit regina Elisabeta a II-a. La două zile după vizita lor, monarhul s-a stins din viață, eveniment care a pus capăt planurilor lor inițiale. De atunci, ducele și ducesa de Sussex au rămas în Marea Britanie.

Deși nu se știe cum își va petrece Prințul Harry ziua de naștere, totul indică faptul că ziua va fi marcată de un sentiment de reculegere și fără mari festivități, scrie hola.com. Sicriul reginei Elisabeta a II-a a fost depus miercuri la Westminster Hall, pentru ca poporul britanic să îi poată aduce un omagiu. Funeraliile de stat ale suveranei vor avea loc luni, la care vor participa demnitari din întreaga lume și reprezentanți ai caselor regale.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton