Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Oana Andoni s-a întors din prima vacanţă cu fiica ei

Oana Andoni s-a întors din prima vacanţă cu fiica ei

de Redactia Tvmania

Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din weekend, tocmai s-a întors din prima vacanţă petrecută cu familia în formaţie completă.

Vedeta Pro TV a avut parte de o săptămână de vis în Grecia alături de micuţa Erica şi de soţul său.

“Aceasta este prima vacanţă în care am fost împreună cu fetiţa noastră. A fost un concediu mult dorit fiindcă visam de multă vreme să mergem cu toţii la mare, iar bucuria de acolo a depăşit toate aşteptările noastre de acasă”, spune Oana.

Cei trei au ales o zonă liniştită, cu peisaje extraordinare, în apropierea muntelui Athos.

“Am mers într-un resort mai îndepărtat de zonele preferate de majoritatea turiştilor şi ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului în cadrul acestuia. Erica a fost cea mai fericită: a cântat toată ziua, a alergat în voie, s-a bălăcit şi a avut o mulţime de companioni la joacă”, povesteşte Oana.

[imagebrowser id=1312]

În afară de cadrul natural deosebit, prezentatoarea a fost impresionată de vietăţile care le-au colorat sejurul.

“Nu am văzut nicăieri aşa mulţi fluturi care zburau în voie în preajma noastră, printre flori de toate culorile. Parcă era un cadru rupt din poveşti… îi puteai prinde cu mâna”.

Cum vacanţa a însemnat relaxare pentru toată lumea, prezentatoarea Stirilor Pro TV este hotărâtă să mai rupă câteva zile din programul său cât de curând: “Cu siguranţă vom repeta experienţa vara aceasta, tot la mare, fiindcă acum abia ne-am făcut încălzirea”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton