Homepage  / Articole

Oana Cuzino răspunde la „Ce se întâmplă, doctore?”

Oana Cuzino răspunde la „Ce se întâmplă, doctore?”

de Redactia Tvmania

Într-o lume în care viteza este cuvântul de ordine, medicul Oana Cuzino acordă răgazul necesar sănătăţii şi caută, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, răspunsuri la întrebarea „Ce se întâmplă, doctore?”.

În noul sezon al emisiunii, care va începe din 17 septembrie, Oana Cuzino promite să se preocupe în continuare de sănătatea şi tonusul telespectatorilor Pro TV.

„Vom încerca să furnizăm cât mai multe idei pe care românii să le adopte şi să le introducă în stilul lor de viaţă, astfel ca, în scurt timp, să ne mândrim şi noi cu generaţii de oameni sănătoşi şi activi”, a declarat frumoasa prezentatoare.

Nici preocuparea pentru frumuseţe, o trăsătură atât de râvnită, nu va fi neglijată în noul sezon al emisiunii.

„Încercăm să ajutăm româncele să îşi păstreze până la vârste înaintate celebra frumuseţe, prin îngrijire susţinută, prin hrană selectată mai atent, prin practicarea mişcării, gestionarea mai atentă a greutăţii, mai ales în timpul sarcinii sau pe măsură ce înaintează în vârstă”, a mai precizat vedeta Pro TV.

„Mereu ne documentăm în legătură cu suplimentele ce trebuie introduse în alimentaţie şi care ajută astfel la conservarea sănătăţii şi tinereţii întregului organism”, a mărturisit prezentatoarea emisiunii, Oana Cuzino.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton