Homepage  / Articole

Oana Ioniță, fericită că participă la “Dansez…”

Oana Ioniță, fericită că participă la “Dansez...”

de Redactia Tvmania

Din 26 octombrie, Oana Ioniță are posibilitatea de a împlini visul cuiva la “Dansez pentru tine”, dar și de a-și îndeplini propriul vis. “Recunosc ca întotdeauna mi-am dorit să particip la acest show pentru a trăi emoția concursului”, spune Oana.

Tocmai pentru că de la vârsta de 4 ani, când a început să ia lecții de balet, viața ei s-a împletit în pași de dans, Oana știe că se așteaptă foarte mult de la ea. “Probabil publicul are deja așteptări mari în ceea ce privește profesionalismul meu. Mi-aș dori să nu-i dezamăgesc, dar nu mi-e teamă de asta. Mi-e teamă în schimb să nu pot duce la împlinire un vis al unui om care își va pune toate speranțele în mine și în reușită” explică noua concurentă de la „Dansez pentru tine”.

Chiar dacă nu a început încă repetițiile, Oana ar fi tentată sa spună că se pregătește pentru această emisiune dintotdeauna. “Nu am început repetițiile pentru emisiune, dar am intrat în cantonament. Este greu de spus dacă sunt pregatită fizic să intru în această competiție, deoarece nu știu încă ce mă așteaptă” povestește Oana despre planurile sale imediate.

Citește și:

Nicoleta Luciu va concura la “Dansez pentru tine”!

Monica Davidescu, în „distribuția” de la „Dansez”

Marian Drăgulescu intră în concurs la „Dansez…”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton