Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu, despre aventura din Zanzibar și noul sezon din „Adela”

Oana Moșneagu, despre aventura din Zanzibar și noul sezon din „Adela”
7

de Cătălina Matei,

Din 27 ianuarie, serialul „Adela” revine la Antena 1 cu un nou sezon, iar telespectatorii vor afla ce se întâmplă cu „surorile” Andreea și Adela. Mai ales că ultima secvență din sezonul 2 a fost învăluită în suspans și mister. Cine trăiește? Cine moare?

Până atunci însă, Oana Moșneagu, „fata rea” din serial, ne-a dezvăluit cum au petrecut în vacanța de iarnă, la multe grade cu plus! În Zanzibar, mai precis, unde a mers alături de câțiva prieteni, printre ei și Vlad Gherman, colegul ei de pe platoul de filmare.

Cum ai petrecut în Zanzibar?

Plajă, excursii, mâncarea specifică locului, am făcut multe poze, pentru că mi-am dat seama că de obicei nu fac și nu prea am rămas cu multe amintiri înrămate din alte vacanțe. A fost frumos, nu mai plecasem niciodată iarna într-o zonă exotică şi pot spune în mod clar că nu m-ar deranja să mai fac asta!

Care sunt cele mai interesante / ciudate feluri de mâncare ori alimente pe care le-ai încercat în această vacanță?

Nu am mâncat ceva ciudat neapărat, ci foarte multe fructe de mare și fructe exotice, cel mai bun mango din viața mea și am băut o grămadă de sucuri naturale proaspete.

Ce suveniruri ți-ai cumpărat de acolo?

Nu foarte multe, bagajul era aproape de limita kilogramelor impuse la îmbarcare, am cumpărat batoane de vanilie, condimente, câteva accesorii făcut manual pentru mine și prietenele mele, eșarfă de plajă și un tablou făcut de un artist din Zanzibar, pentru că acolo sunt pline tarabele de picturi și lucrușoare handmade.

oana_mosneagu-271794608_1876239205888277_8714184326438278059_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Filmezi de mult timp alături de Mara Oprea, „sora” ta din „Adela”. Care sunt calitățile pe care i le-ai „fura” dacă ați face schimb de roluri?

Mara are un “talent” aparte pe care eu nu îl posed și tare mi-aș ușura munca dacă aș putea să îl „împrumut”: uşurinţa ei de a exprima emoţiile cu lacrimi. S-a glumit de multe ori pe set în legătură cu asta, noi spunem că Mara are “un buton de plâns” (râde)!

Sezonul 2 din serialul „Adela” a avut parte de un final neașteptat. Cum au fost filmările pentru ultima secvență?

Au fost diferite față de ce filmasem noi până atunci și asta ne-a entuziasmat. Am tras câteva duble, în ciuda vremii, care nu mai era tocmai ce ne-am fi dorit pentru secvențe filmate în apă. Am încercat mai multe variante de căzături, colegii ne așteptau lângă piscină cu ceai cald și multe prosoape și cred că ce s-a văzut pe tv a fost o secvență reușită.

Și câte duble ați tras? Din ce-am observant, ați stat cam mult în piscină…

Nici măcar nu știu câte duble am tras, am și repetat căzătura înainte de câteva ori, a trebuit să stăm și sub apă nemișcate ca să se poată filma cu o macara și să obținem imaginea de final, cu noi plutind, aşa că a durat ceva timp filmarea secvenței.

Care a fost prima ta reacție când ai citit scenariul pentru sezonul 3?

Ei bine, pe cât de mult mi-aş dori să vă împărtăşesc parcursul meu pe mai departe, nu pot decât să vă las să descoperiţi asta în primul episod al noului sezon ce va avea premiera pe 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

Dincolo de filmările pentru „Adela”, în ce alte proiecte mai ești implicată?

Eu nu mai am niciun alt proiect momentan, aștept să văd când și dacă îmi pot relua vreun spectacol de teatru.

Ai accepta o provocare gen „Asia Express”? Crezi că ai forma o echipă puternică alături de Mara?

Daaa, chiar îmi doresc să particip la o astfel de emisiune, dar ca să avem vreo șansă, Mara ar trebui să facă o schimbare majoră în viața ei: să își învingă fobia de insecte (râde)!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton