Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu, adevărul despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Ce a dezvăluit actrița

Oana Moșneagu, adevărul despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Ce a dezvăluit actrița
8

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de câteva luni de zile. Ba chiar, cei doi au dus relația la nivelul următor și s-au mutat împreună. Totuși, fanii nu pot uita de relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, așa că actorii din serialul „Adela” primesc întrebări în legătură cu acest subiect. Iată ce a dezvăluit Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu.

Oana Moșneagu, despre relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman s-a îndrăgostit de Oana Moșneagă și sunt foarte fericiți împreună. Totuși, de când cei doi actori din Adela și-au oficializat relația, au fost „asaltați” de numeroase întrebări legate de acest „trio amoros”.

Pe pagina de Instagram a Oanei Moșneagu, la secțiunea InstaStory, acolo unde vedeta a ales să răspundă curiozităților fanilor, au apărut două întrebări, pe care ea spune că le primește constant. Urmăritorii ei au vrut să știe ce simte ea în legătură cu faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu continuă să aibă o relație de prietenie. Actrița a satisfăcut curiozitatea fanilor și a spus că nu este deranjată de faptul că iubitul ei încă vorbește și întâlnește cu fosta lui parteneră.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți. Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu, în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări, sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a spus Oana Moșneagu, potrivit wowbiz.ro.

oana mosneagu vlad gherman (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ascuns relația

Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021. Într-un videoclip publicat pe YouTube, ei au explicat de ce și-au ținut relația secretă timp de aproape jumătate de an.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela’ și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu).

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a spus VLad Gherman.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton