Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu din serialul „Adela”, despre lupta cu depresia și cu bullying-ul: „Nopți pline de plâns nervos, disperare”

Oana Moșneagu din serialul „Adela”, despre lupta cu depresia și cu bullying-ul: „Nopți pline de plâns nervos, disperare”
9

de Redactia Tvmania

Oana Moșneagu, în vârstă de 31 de ani, a devenit cunoscută publicului larg odată cu apariția în serialul „Adela”, difuzat la Antena 1. Actrița a scos la iveală un amănunt mai puțin știut din viața ei.

Oana a recunoscut într-un interviu acordat revistei VIVA!, că a existat un moment important în viața ei, ceva care a marcat-o și care a determinat-o să își schimbe drumul.

„Da, am avut, din fericire. Nopți cu ochii în tavan din cauza depresiei în care eram, a nemulțumirii acute din cauza faptului că nu eram unde mi-aș fi dorit să fiu în acel moment în viața mea. Niște nopți pline de plâns nervos, frustrare, insomnie, disperare. Nu la mult timp după, mi-am dat demisia de unde lucram. La trei ani de la demisie, eram pe lista de admiși la UNATC”, a spus Oana pentru sursa citată.

De asemenea, actrița a recunoscut că s-a confruntat și cu bullying-ul, în urmă cu ceva timp. „Într-o oarecare formă, da. Fiind printre cei mai silitori din clasă, în generală, și printre fetele care încă nu se machiau și nici nu aveau posibilități să își cumpere cele mai drăguțe haine, am fost deseori ținta glumelor răutăcioase. Și nu doar pentru aceste motive. Pubertatea e o perioadă critică pentru o fată, și pentru mine a fost destul de plină de neîncredere și frustrări, iar colegii mei de atunci apăsau fix butoanele care să le acutizeze”, a mai adăugat vedeta.

Oana-Mosneagu-si-Vlad-Gherman-ar-avea-o-relatie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Oana Moșneagu, despre alegerile bune ale fetei „rele” din serialul „Adela”

După ce a prezentat știrile sportive la un post local din Argeș, apoi a lucrat doi ani într-o multinațională, Oana Moșneagu (31 de ani) a ales să-și urmeze visul: actoria. Și bine a făcut! Căci personajele negative îi ies de minune! Mai ales rolul Andreei, din serialul „Adela” de la Antena 1.

Despre ce alte alegeri inspirate a mai făcut Oana, aflați din acest interviu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton