Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt un cuplu? Ce declarații au făcut cei doi

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt un cuplu? Ce declarații au făcut cei doi
7

de Andra Stana,

La începutul anului, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că se despart. Atunci, fanii celor doi au fost dezamăgiți și au așteptat, pentru o perioadă, vestea că cei doi actori s-au împăcat. Cu toate acestea, între timp, tânăra actriță și-a găsit un nou iubit. De asemenea, și despre Vlad Gherman s-a scris că ar avea o nouă relație. Ar forma un cuplu cu o colegă de pe platourile de filmare.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se iubesc?

Despre Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care sunt colegi pe platourile de filmare de la „Adela”, a început să se zvonească că ar forma un cuplu. Cei doi tineri actori au făcut câteva declarații în care au mărturisit adevărul. Formează sau nu un cuplu?

Cum-a-reactionat-Vlad-Gherman-cand-a-fost-intrebat-despre-noul-iubit-al-Cristinei-Ciobanasu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au o relație bună în ultima vreme. Acest lucru nu a trecut neobservat de fanii celor doi actori din „Adela”. Acesta este și motivul pentru care cei doi au răspuns, în cele din urmă, marii întrebări, mai precis dacă formează sau nu un cuplu, scrie spynews.ro.

După o relație de mai bine de nouă ani, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus ”adio”, iar de curând, actrița s-a afișat cu noul partener în mediul online și fanii se întrebau când va veni și rândul lui Vlad.

Ei bine, însă, în ultima perioadă, internauții au observat o apropiere între actor și colega sa de pe platourile de filmare, Oana Moșneagu. Fanii lor din mediul online au fost curioși dacă formează sau nu un cuplu.

În cadrul unui filmuleț postat pe Youtube, Vlad Gherman a răspuns tuturor întrebărilor pe care fanii le-au adresat. Printre acestea s-a numărat și cea legată de Oana. Tânărul nu a confirmat, dar nici nu a negat o posibilă relație.

„Vlad: M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați. (…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună.

Oana: Hai, Gherman, lasă-mă să dorm.

Vlad: Ok!”, a fost conversația celor doi, din timpul unei pauze de filmare pentru serialul „Adela”.

Care a fost reacția lui Vlad Gherman când a aflat de relația Cristinei Ciobănașu

După 9 ani de relație cu colega sa de breaslă, Vlad Gherman a suferit foarte mult atunci când a rămas singur. Cu atât mai mult cu cât un nou bărbat a apărut în viața Cristinei Ciobănașu.

De curând, tânăra actriță trăiește o nouă poveste de dragoste. Întrebat cum se înțelege cu actualul partener al fostei sale jumătăți, actorul a avut o reacție ieșită din comun, scrie libertatea.ro.

La scurt timp după despărțire, Cristina Ciobănașu și-a făcut un nou iubit, iar acest lucru l-a afectat pe Vlad Gherman. Nu i-a fost ușor să o vadă în brațele altcuiva, dar a acceptat până la urmă situația.

De curând, pe rețelele de socializare, Vlad Gherman a răspuns mai multor întrebări puse de fanii săi. Printre altele, aceștia au fost curioși să afle dacă se înțelege bine cu noul iubit al Cristinei Ciobănașu.

„Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?”, le-a transmis, ironic, Vlad Gherman.

Pe Cristina, Oana și Vlad îi puteți urmări în fiecare joi la Antena 1, în serialul „Adela”, de la ora 20.30. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton