Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman a răbufnit. Susține că e singura care aduce bani în casă. „Probabil aș fi meritat mai mult”

Oana Roman a răbufnit. Susține că e singura care aduce bani în casă. „Probabil aș fi meritat mai mult”
7

de Roxana Mirea,

Oana Roman a răbufnit după un nou val de critici din partea internauților. Criticii vedetei îi reproșează că „nu face nimic toată ziua” și că tot ce are i se datorează, de fapt, tatălui său, Petre Roman. Oana Roman a ținut să specicife faptul că ea este singura care întreține toată familia.

Oana Roman este singura care întreține familia

Oana Roman a fost, din nou, acuzată că trăiește din banii tatălui său, Petre Roman și că ea nu face nimic pentru a-și asigura existența. Ei bine, vedeta le-a dat replica celor care o critică, spunând că ea este singura care aduce bani în casă și care întreține familia, potrivit wowbiz.ro.

„Vreau să mai vorbesc despre faptul că s-a tot indus această idee că eu nu fac nimic și că îmi place să dorm și să pierd vremea. Ei bine, eu de la vârsta de 22 de ani mă întrețin absolut singură din munca mea, din banii mei. Tot ce am este cumpărat din munca mea. Sunt de ceva vreme unicul întreținător al familiei, deși probabil aș fi meritat mai mult, dar asta este situația.

Deci, pe lângă faptul că eu muncesc și banii pe care îi câștig servesc la întreținerea întregii familii și a casei, și a mașinilor și așa mai departe, fac și curat, pentru că am o femeie care vine doar o dată pe săptămână și, în rest, am trei sute de metri pătrați de făcut curat în fiecare zi. Am ținut să fac aceste precizări nu ca să le dau satisfacție la demenții ăia de pe grupurile de hate, pentru că știu că se vor bucura și se vor simți băgați în seamă, dar nu despre ei este vorba. Vreau doar să fac aceste precizări pentru că poate oamenii care nu mă urmăresc în mod constant și dau peste postările sau glumele sau ceea ce scriu haterii ăștia bolnavi să aibă și părerea mea”, a spus Oana Roman pe Instagram.

oana-roman-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton