Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Oana Roman, accident cumplit în vacanța din Egipt: „M-au cusut!”

Oana Roman, accident cumplit în vacanța din Egipt: „M-au cusut!”
8

de Redactia Tvmania

Vacanța Oanei Roman în Egipt s-a încheiat cu un eveniment neplăcut. Deși și-a petrecut acolo aniversarea și totul a decurs conform planurilor, un accident i-a umbrit zâmbetul la final de vacanță.

Ultima zi în Egipt a fost un adevărat coșmar pentru Oana Roman. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor după ce s-a accidentat înțepându-se într-o piatră ascuțită.

 Din acest motiv, vedeta a fost nevoită să sufere o intervenție la călcâi, iar medicii i-au cusut rana:
 
„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman într-un Instastory.

 Oana Roman se întoarce acasă pentru aniversarea Mioarei Roman

Oana Roman se va întoarce acasă luni, 19 aprilie. Deși și-a dorit să-și prelungească vacanța cu încă o săptămână, vedeta a hotărât să revină în țară pentru aniversarea mamei ei, Mioara Roman, care împlinește 81 de ani. Vedeta a povestit tot în mediul online că își va vizita mama la centrul de recuperare unde se află internată de o lună.

„Mâine e ziua mamei mele, merg la ea în vizită. Peste o săptămână o aduc acasă”, a mai spus Oana duminică seară pe Intagram.

În vacanța petrecută în Egipt, Oana Roman a fost însoțită de fiica ei, Isabela, și de Vica Blochina.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton