Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman, anunț surprinzător. De ce vrea să vândă vila în care locuiește cu fiica ei. Ce sumă impresionantă cere

Oana Roman, anunț surprinzător. De ce vrea să vândă vila în care locuiește cu fiica ei. Ce sumă impresionantă cere
8

de Roxana Mirea,

Oana Roman se gândește serios să vândă vila pe care o are în Tunari și în care locuiește cu fiica ei, Isa. Vedeta știe deja ce sumă impresionantă de bani trebuie să scoată din buzunar potențialul cumpărător. Ea își dorește să se mute cu fiica ei într-o casă mai mică.

Oana Roman se gândește serios să vândă vila

După ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman se gândește serios să vândă vila din Tunari. Casa are patru dormitoare, două sufragerii și două băi. În anul 2019, Oana Roman s-a mutat de la apartament în această vilă, împreună cu Marius Elisei, fiica lor, dar și cu mama vedetei, Mioara Roman. Având în vedere că s-a despărțit de Marius Elisei, iar mama ei stă într-un azil de lux din Snagov, Oana Roman e de părere că vila este prea mare pentru ea și fiica ei. În anul 2019, Oana Roman a dat 160.000 de euro pe vila din Tunari, iar acum cel care își dorește să o cumpere trebuie să scoată din buzunar suma de 480.000 de euro.

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie!

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”, a declarat, recent, Oana Roman, pentru Click!

oana-roman-a-apelat-la-ajutor-de-specialitate-pentru-fiica-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce vrea Oana Roman să vândă vila

Principalul motiv pentru care Oana Roman se gândește să vândă vila este întreținerea casei. Spațiul este atât de mare încât patru femei n-au reușit să termine curățenia într-o singură zi.

Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap. Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!” a mai spus fiica lui Petre Roman.

De asemenea, vedeta încă oscilează între a vinde sau a închiria casa. Dacă o vinde, cere 480.000 de euro. Dacă o închiriază, cere 2500 de euro pe lună.

Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro. Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton