Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care o hărțuiesc în mediul online. „Fac niște lucruri absolut oribile”. Ce vrea să facă vedeta

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care o hărțuiesc în mediul online. „Fac niște lucruri absolut oribile”. Ce vrea să facă vedeta
6

de Andra Stana,

Oana Roman i-ar putea da în judecată pe cei care o hărțuiesc în mod constant în mediul online. Vedeta are un mesaj pentru răutăcioșii care îi aruncă răutăți gratuite: s-ar putea ajunge la procese!

Oana Roman a povestit recent în mediul online că există un grup de persoane care îi creează probleme. Fiica lui Petre Roman a explicat că s-a creat un grup care are ca scop denigrarea și jignirea gratuită a unora dintre persoanele publice, printre care se află și ea, scrie wowbiz.ro.

Vedeta a mai explicat că unii dintre acești cârcotași i-au trimis chiar și pe mail mesaje jignitoare. Totodată, Oana Roman a spus că are toate motivele să creadă că glumele conform cărora îi vor căuta adresa de acasă și îi vor trimite și scrisori la fel de dure nu ar trebui trecute cu vederea.

Ca toată lumea să înțeleagă prin ce trece zi de zi, Oana Roman a povestit cu ce se confruntă. Ea a mărturisit că nu va sta cu mâinile în sân în situația în care lucrurile se vor agrava.

Cine o hărțuiște pe Oana Roman în mediul online (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine o hărțuiște pe Oana Roman în mediul online

Oana Roman a dezvăluit totodată că se simte dezamăgită de ceea ce au ajuns să facă unele persoane din lipsă de ocupație. Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman este dispusă să nu ia în seamă criticile, declarând că va lua măsuri legale în cazul în care vor pune în aplicare ceea ce comentează în mediul online, să îi trimită scrisori jignitoare la domiciliu.

Sunt niște oameni pe care nici nu vreau să îi caracterizez în vreun fel. Au făcut niște grupuri din astea, în care comentează persoane publice, nu numai pe mine, au în vizor mai multe persoane. Pe mine mă interesează cumva prea puțin. Atâta timp cât nu îi cunosc, nu îi știu, să stea ei acolo, în colțul lor. Nu sunt chestii publice, ci cumva între ei acolo, nu îmi dau seama.

Sunt persoane care îmi scriu și pe Instagram, și pe mail. Uneori același mesaj mi-l trimit pe toate căile. Probabil că nu au altceva de făcut, nu îmi dau seama. Ei sunt complet minoritari. Reprezintă probabil 0,0001% din cei care urmăresc, în general.

E adevărat că vorbim despre ei pentru că fac niște lucruri absolut oribile, dar nu sunt o regulă, dimpotrivă, o excepție foarte rară. Dacă acele pagini ar fi publice, ar putea fi trași la răspundere în mod penal.”, a declarat fiica lui Petre Roman, conform Spynews.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton