Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman, mesaj dur după afirmațiile făcute de George Buhnici

Oana Roman, mesaj dur după afirmațiile făcute de George Buhnici

de Ioana Maria,

Oana Roman a stat departe de scandalul în care este implicat George Buhnici. Ea a venit cu un mesaj aspru la adresa lui și a afirmațiilor acestuia. Mai mult, vedeta a mărturisit că a fost 25 de ani înjosită din cauza kilogramelor în plus, notează Spynews.

Cuvintele lui George Buhnici au pus bazele unui scandal de proporții în mediul online. Majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc au reacționat imediat.

Cu toate că nu își dorea, Oana Roman nu a putut să rămână nepăsătoare în fața declarațiilor șocante ale lui George Buhnici referitoare la femeile care nu au grijă de corpul lor și care nu merg la sală pentru a le putea admira formele atunci când merge la plajă. Vedeta mărturisește că tot ceea ce a declarat în cadrul interviului este de-a dreptul de necrezut și că nu merită să aloce timp pentru a comenta asemenea inepții.

„Dragii mei, fiind în vacanță nu am vrut să comentez nimic legat de afirmațiile lansate de George Buhnici în mediul online.Mi s-a părut ca este sub demnitatea mea să comentez inepțiile unui om despre care eu nu am cuvinte efectiv.(…) Azi am văzut însă o postare care a ridicat o problemă la care ma gândesc și eu, și anume la ipocrizia celor din online.(…) 25 de ani cât eu am fost călcată în picioare pentru ca eram grasă, nimeni nu a reacționat. 25 de ani ați tăcut, nimeni nu a sărit in sus si nu a zis nimic.(…) Era mișto pentru că toată lumea o călca în picioare pe Oana Roman, era amuzant. Și nu numai eu am fost așa. Am fost jignită ani la rând de bărbați, dar și de femei.(…) Nu e corect. Ce a spus omul ala este o mizerie fără margini.(…)”, a declarat Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Răzvan Popescu, de la Radio Zu, mesaj de susținere pentru Oana Roman

Răzvan Popescu, de la Radio Zu, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur, în contextul scandalului cu George Buhnici. El spune că reacțiile de acum s-ar baza mai degrabă pe ipocrizie, ținând cont că nu e prima oară când se fac remarci despre corpurile femeilor în spațiul public, scrie unica.ro

„Văd foarte mulți apărători ai femeilor grăsuțe de când cu declarația neinspirată a lui Buhnici. Mă întreb oare unde erați atunci când Oana Roman era batjocorită zilnic peste tot, de la ziare la emisiuni tv și online, doar pentru că era o persoană publică cu niște kilograme în plus. Oana Lis a fost făcută în toate felurile, terfelită și umilită doar pentru că nu era trasă printr-un inel”, a scris Răzvan Popescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton