Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște, de dragul fiicei lor. „O să ne vedem”

Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște, de dragul fiicei lor. „O să ne vedem”

de Redactia Tvmania

Oana Roman și Marius Elisei au mers la notar pentru a finaliza divorțul lor, de comun acord, în urmă cu două luni. Cu toate acestea, de dragul fiicei lor, cei doi au rămas în relații bune. Și pentru Isabela, ei vor petrece timp împreună de Paște.

Oana Roman a mărturisit recent că nu a făcut pregătiri mari pentru sărbătoarea Învierii, în acest an. Mai mult, nici planuri nu și-a făcut: potrivit Libertatea.ro, Oana va petrece alături de familia sa, de fetița ei Izabela și de Mioara Roman, care tocmai a venit acasă, după externarea dintr-un centru de recuperare.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

„Am norocul că mai am o familie”

Oana Roman a mai declarat că își va face timp să se vadă și cu fostul soț de Paște, în weekend. Oana a  vorbit și despre o a doua familie: ea se înțelege bine cu mama lui Pepe, alături de care a petrecut mereu zilele importante din an.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

„Anul trecut eram în izolare. Nu știu ce să zic, noi oricum o să ne vedem, dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa singură”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei. „Suntem o familie”

Fostul soț al vedetei se află mereu alături de aceasta atunci când are nevoie de el și a demonstrat asta de curând, când cei doi au fost văzuți împreună.

„Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok.

Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton