Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Ce acuzații grave își aduc. „Este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea?”

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Ce acuzații grave își aduc. „Este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea?”
13

de Roxana Mirea,

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit și pare că nu găsesc nicio cale de a se înțelege. Cei doi și-au adus acuzații grave unul altuia, în mediul online. Oana Roman a dezvăluit că fostul partener nu are niciun ban și că refuză să o vadă pe fiica lor. Apoi, Marius Elisei n-a stat prea mult pe gânduri și i-a adresat cuvinte grele vedetei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după 10 ani de relație și nu reușesc deloc să se înțeleagă. Cei doi avut un schimb dur de replici în mediul online. Fiica lui Petre Roman susține că Marius Elisei a plecat acasă după ce cățelușa lor de-abia făcuse pui. Acesta a lăsat-o pe vedetă să se ocupe singură de îngrijirea animăluțelor, având în vedere că el ar fi fost cel care și-a dorit cățeii. De asemenea, vedeta a mai spus că fostul ei partener nu are niciun ban.

„Eu nu mi-am dorit acești pui. Marius a vrut pui. Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile.

El are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu. M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia, eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât, în rest nu fac o afacere din asta. Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui, pe banii mei, evident, pentru că n-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui, care pe mine m-au costat peste 2.000 de euro.

El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea. A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit și tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Ce-acuzatii-a-primit-Oana-Roman.-Vedeta-a-rabufnit-pe-Internet.-„Este-realmente-socant-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că refuză să-și vadă fiica

Apoi, Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei ar refuza să se întâlnească cu fiica lor, Isa.

„Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela. De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta a făcut publice mesajele pe care i le-a trimis tatălui fiicei sale.

„Ai promis ca să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua, nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine, Isa nu merită așa bătaie de joc.

Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună, îți spune că vrea să te vadă. Te-a așteptat duminică toată ziua, nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină și este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu s-o duci dimineață la 7 la școală, nu nimic. Doar s-o vezi să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?”, sunt mesajele trimise de Oana Roman pentru Marius Elisei.

oana-roman-si-marius-elisei-s-au-despartit-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Marius Elisei, replici dure la adresa Oanei Roman

După acuzațiile pe care i le-a adus Oana Roman, Marius Elisei a răbufnit și i-a tramsis un mesaj dur fostei partenere, aruncând cuvinte dure.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?

Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!” a afirmat Marius Elisei pe Instagram.

Un adevărat gentleman educat, inteligent și plin de bun-simț. Ceri să-ți mulțumesc pentru că am avut voință și determinare să arăt așa azi? Bine. Îți mulțumesc” a fost răspunsul ironic dat de Oana Roman.

oana-roman-si-marius-elisei-s-au-despartit-6-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 13

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton