Homepage  / Știri

Oana Roman şi Octavian Strunilă dansează pentru cazuri umanitare

Oana Roman şi Octavian Strunilă dansează pentru cazuri umanitare

de Redactia Tvmania

Competiţia devine din ce în ce mai strânsă la "Dansez pentru tine" – emisiune nominalizată la Premiile TVmania. Pentru prima dată în lunga istorie a show-ului, concurenţii rămaşi în competiţie intră în pielea unor artişti internaţionali şi transpun în ringul visurilor câteva videoclipuri ale acestora.

Tot în ediţia de azi se va mai dansa cabaret, ţigănesc şi bellydance, iar la finalul serii, în urma voturilor telespectatorilor, îşi vor continua evoluţia în ringul visurilor doar patru echipe.

La duel se vor înfrunta în paşi de dans echipele formate din Dana Matei şi Giani Kiriţă şi Ruby şi Alexandru Ciobanu.

Unde e dans, se impune şi muzică, iar Ştefan Bănică va interpreta „Până la capăt”, piesă pe care artistul o cântă şi în turneul „Alerg printre stele”, aflat în plină desfăşurare.

Oana Roman revine vineri seară în ringul visurilor de la Pro TV.

„Am primit cu mare bucurie propunerea de a face un dans în scop caritabil la „Dansez pentru tine”, mai ales că pentru mine nu este prima oară. Acum voi dansa alături de Marius şi, cum aşteptăm un copil, pentru noi acest moment e cu atât mai semnificativ! E o mare bucurie pentru noi să ajutăm pe cineva să îşi împlinească un vis, aşa cum nouă ni s-a împlinit visul de a avea un copil”, a mărturisit Oana Roman.

Tot pentru un caz umanitar dansează şi actorul Octavian Strunilă alături de Oana, partenera lui de viaţă. „Mă bucură ideea de a ajuta pe cineva. Cred că toată lumea care poate ar trebui să facă un astfel de gest, adică să îi ajute pe cei care au nevoie de noi prin toate mijloacele şi cu toate mijloacele”, a declarat Octavian.

Votează și TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton