Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Oana Sârbu a împlinit 53 de ani. Ce cadou i-a făcut fiul? Artista face dezvăluiri neașteptate

Oana Sârbu a împlinit 53 de ani. Ce cadou i-a făcut fiul? Artista face dezvăluiri neașteptate
6

de Redactia Tvmania

În fiecare an, ziua de 13 mai este specială pentru actrița Oana Sârbu. 

Artista își sărbătorește astăzi ziua de naștere. La aniversarea celor 53 de ani, Alexandru, fiul Oanei Sârbu, și-a surprins mama în cel mai frumos mod. 

Oana Sârbu vorbește rar în public despre copilul ei, însă astăzi a dorit să povestească ce cadou special a primit din partea băiatului ei. Alexandru a făcut mari eforturi pentru a-și face mama fericită:

 

„El a apucat să-mi dea cadoul. A scos niște bănuți din pușculiță, am mers la un magazin din cartierul unde locuim și m-a rugat să-mi aleg ceva ce-mi place.

Oana Sârbu a împlinit 53 de ani. Ce cadou i-a făcut fiul? Actrița face dezvăluiri neașteptateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

A pus și de o ciocolată neagră pentru că știe că sunt înnebunită după ciocolata neagră. Mi-a făcut și un desen. Am dosare întregi cu desenele lui. (…) Mi-a desenat o inimioară și flori, mi-a făcut dedicații. O să știe să își cucerească foarte frumos iubita când o să fie puțin mai mare pentru că e foarte romantic”, a spus vedeta în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton