Homepage  / Vedete româneşti

Oana Sîrbu a filmat cabina de teatru a regretatei Stela Popescu. Ce a găsit acolo

Oana Sîrbu a filmat cabina de teatru a regretatei Stela Popescu. Ce a găsit acolo

de Roxana Mirea,

Au trecut patru ani de când marea actriță Stela Popescu a încetat din viață. Recent, Oana Sîrbu a filmat cabina de teatru a regretatei actrițe. A publicat respectivul video pe rețelele sociale și le-a arătat urmăritorilor ei ce a găsit în cabina pe care ea însăși a împărțit-o cu Stela Popescu.

Ce a găsit Oana Sîrbu în cabina de teatru a Stelei Popescu

Stela Popescu s-a stins din viață acum 4 ani, pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Oana Sîrbu a împărțit cabina de teatru cu Stela Popescu la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. Recent, actrița și-a surprins și emoționat fanii după ce a publicat o filmare cu respectiva cabină de teatru.

În seara asta, din nou în cabina marii artiste, după patru ani. De data asta singură, fără nimeni”, a scris Oana Sîrbu în dreptul video-ului, pe care l-a publicat pe Facebook.

În cabina de teatru, Oana Sîrbu a găsit fotografii din tinerețea Stelei Popescu, dar și fotografii în care apărea alături de colegii de scenă. De asemenea, acolo mai erau și pălăriile pe care Stela Popescu le folosea probabil în spectacolele de teatru și flori uscate. Pe masa de machiaj era și un omagiu adus marii actrițe, la scurtă vreme după ce aceasta s-a stins din viață.

Oana Sîrbu și Stela Popescu

Stela Popescu a fost actriță a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din 1963 până in 1969 și din 1993 și până la decesul acesteia.

Oana Sîrbu, la scurt timp după decesul actriței Stela Popescu

Oana Sîrbu a povestit, la scurt timp după moartea actriței Stela Popescu, că împărțeau aceeași cabină și că o ajuta să se machieze. În plus, Oana Sîrbu a mai spus că Stela Popescu mereu avea la ea o vorbă bună sau un exemplu frumos din viața ei.

Împărțeam aceeași cabină. Urma să ne întâlnim abia weekendul viitor. Mă ajuta să mă machiez, nu îi plăcea cum mă machiez eu. Îmi spunea să folosesc culori mai puternice, ca pentru scenă, nu ca pentru stradă. Era o enciclopedie de sfaturi, ne sfătuia pe toți. Întotdeauna avea o vorbă buna, un exemplu frumos din viața ei, mereu asocia cu experiențe din viața sa. Îmi spunea să iubesc, să las orgoliile deoparte. Să iubesc și să mă las iubită. Îmi spunea că sunt tânără, să las deoparte orgoliile!”, spunea Oana Sârbu în 2017, la Teo Show.

Citește și:

6 seriale și filme pe care le puteți vedea dacă v-a plăcut „Squid Game” / „Jocul calamarului”, de la Netflix

Ce seriale coreene vom vedea în luna octombrie la Netflix

Când o va cere în căsătorie George Burcea pe Viviana Sposub. „O să-i iau inelul când…”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton