Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Oana Sîrbu, despre clipele de coșmar prin care a trecut. „A fost lovitura de grație”

Oana Sîrbu, despre clipele de coșmar prin care a trecut. „A fost lovitura de grație”

de Andra Stana,

În ultimii doi ani, Oana Sîrbu a trecut prin clipe greu de imaginat. Vedeta și-a pierdut ambii săi părinți.

Mama Oanei Sîrbu a încetat din viață în august 2020, iar anul trecut, chiar înainte de Sărbătorile de iarnă, a murit și tatăl artistei. Vedeta spune acum că a rămas orfană. Nu numai ea a trecut prin momente grele, ci și fiul său, care suferă după pierderea bunicilor.

Oana Sîrbu, despre cât de greu îi este fără părinții săi

Pentru actrița de 53 de ani, ultimii ani au fost grei, iar ea nu a vrut să vorbească prea mult despre ce i s-a întâmplat. De abia acum, la câteva luni distanță de tristele evenimente, Oana Sîrbu și-a deschis sufletul și a descris ce simte despre trecerea în neființă a părinților ei, scrie spynews.ro.

Oana Sîrbu a declarat că acum a rămas orfană și încă nu poate conștientiza ce s-a întâmplat. Cu toate că cei doi părinți nu mai sunt fizic lângă ea, actrița încă îi simte aproape.

„Da, practic mi-e imposibil să vorbesc despre asta. Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană.

Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele…”, a zis Oana Sîrbu pentru ego.ro.

Și băiatul Oanei Sîrbu le duce lipsa bunicilor

Artista a mai mărturisit că nu este singura care suferă după moartea părinților ei. Oana Sîrbu a explicat că și fiul ei care și-a pierdut cei doi bunici într-un timp extrem de scurt.

”Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi”, a mai declarat Oana Sîrbu pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton