Homepage  / Știri

Oana Stănciulescu va realiza emisiunea „Panorama” la Antena 3

Oana Stănciulescu va realiza emisiunea „Panorama” la Antena 3

de Redactia Tvmania

Oana Stănciulescu va prezenta, sâmbătă, 4 februarie, de la 23.00, prima ediție a emisiunii „Panorama”, la Antena 3. Realizatoarea își propune să prezinte știrile mai puțin mediatizate, evenimentele ce au fost acoperite de alte subiecte, dar și un scurt rezumat al unei săptămâni pline de știri.

Emisiunea va avea și o parte interactivă, în care realizatoarea va propune un top pe o anumită temă, iar telespectatorii vor fi invitaţi să-şi exercite votul pentru cel mai potrivit dintre nominalizaţi. Se va face recurs şi la istorie, la oameni din trecut sau din prezent care sunt repere ale societăţii româneşti.

„Facem ordine în evenimentele săptămânii, inclusiv aşezându-le în topuri care mai de care mai interesante. Şi desigur, aşa cum s-a văzut şi din promo-ul emisiunii Panorama, o să avem şi ghicitori”, a declarat Oana Stănciulescu.

Oana Stănciulescu are o experienţă în media de 22 de ani. A lucrat în presa scrisă o perioadă lungă de timp, ocupând funcţii de conducere la mai multe publicaţii. A fost şef al departamentului politic la Pro TV şi corespondent pentru BBC, timp de 4 ani. În 2011 s-a alăturat echipei Antena 3 pentru a realiza emisiunea „Panorama”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton