Homepage  / Articole

Stancu şi Ursu, la “Exces de putere”

Stancu şi Ursu, la “Exces de putere”

de Redactia Tvmania

Oana Stancu va realiza la Antena 3 emisiunea săptămânală “Exces de putere”, începând de sâmbătă, de la ora 19.00. Jurnalistul Adrian Ursu, fostul ei partener de la “Ora de foc” a Realităţii, va fi invitat permanent, iar cei doi vor dezbate principalul subiect al săptămânii.

Potrivit unui comunicat oficial, dezbaterea se va deosebii de celelalte emisiuni politice prin dezvăluirile importante despre “decidenţii” din România şi prezenţa unui juriu care, la finalul fiecărei ediţii, va da un verdict.

“Vom pune reflectorul pe lucrurile definitorii pentru personajele politice, astfel încât atunci când votăm să fim în cunoştinţă de cauză şi, dacă se poate, măcar din când în când să le mai scoatem politicienilor mâinile din buzunarele noastre”, a declarat Oana Stancu.

Juriul decide cine a făcut „Excesul de putere”

“Va fi o emisune din care veţi afla lucruri nebănuite despre oamenii cu care vă intersectaţi în fiecare zi pe ecranele televizoarelor şi la pupitrele unde se iau decizii. Nu este doar o promisiune, cum se face la orice început de emisiune, ci ştiu ce există deja pregătit de echipă”, a completat-o Ursu.

La finalul dezbaterii, care va dura două ore, juriul va da verdictul cu ajutorul unor invitaţi din mediul politic, analişti, ziarişti şi specialişti din diverse domenii, pentru a vedea ce politician a făcut excesul de putere.

Telespectatorii pot interacţiona cu cei doi jurnalişti prin blogul www.antena3.ro/excesdeputere.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton