Homepage  / Articole

Oana Turcu a născut astăzi un băiețel

Oana Turcu a născut astăzi un băiețel

de Redactia Tvmania

După o ședere de mai bine de două săptămâni la Viena, Oana Turcu Brancu a adus pe lume astăzi, la ora 13.17, ora României, un băiețel perfect sănătos, de 3,620 kg și 53 cm, pe nume Tudor Brancu Turcu.

Atât Oana, cât și Tudor se simt foarte bine. Nașterea a decurs fără nici un fel de complicație pentru mămică și bebeluș; singurele “complicații” se pare că le-a suferit Cristi Brancu.

Vedeta Antenei 2 a intrat cu Oana în sala de nașteri a clinicii Dobling din capitala austriacă și a stat la capul ei până când a venit Tudor pe lume. Apoi, până la definitivarea operației de cezariană, Cristi Brancu și-a tinut băiatul în brațe.

“N-am avut în viața mea emoții mai mari! Emoții de tată, de viitor părinte, care abia așteaptă să-și strânga în brațe copilul”, a povestit Cristi Brancu.

Oana și Cristi s-au cunoscut în ianuarie 2008, când Oana a fost invitată la Agentul VIP, emisiunea Antenei 2.

“M-am îndrăgostit de ea în timp ce o intervievam în emisiune. Trei săptămâni mai târziu, ea prezenta alături de mine la Antena 2. Cele mai frumoase momente ale vieții noastre s-au desfășurat la Antena 2. În iulie 2008, am început emisiunea Confidențial, cu care am avut succes. În octombrie 2008, am făcut aici singura nuntă din Romania, în studioul emisiunii.

Apoi, povestea noastra de viață, de la sentimente la pași importanți, s-a produs tot aici. De asemenea, aici, în martie 2011, am anunțat în premiera că vom avea un copil.  Și la aniversarea Antenei 2, din luna aprilie, Oana a anunțat că vom avea un fiu. Deci, copilul nostru este copilul Antenei 2, practic! Sau, ca să parafrazez un slogan al stației, Antena 2 este (și) el!” – a spus proaspătul tătic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton