Homepage  / Vedete româneşti

Oana Zăvoranu, transformare îndrăzneață. Fotografia care le-a atras atenția fanilor

Oana Zăvoranu, transformare îndrăzneață. Fotografia care le-a atras atenția fanilor
6

de Ioana Maria,

Oana Zăvoranu și-a surprins, recent, fanii de pe rețelele sociale, cu noua fotografie distribuită. Fanii ei din mediul online au reacționat, după ce vedeta s-a pozat în dormitor. Ei sunt de părere că aceasta și-a făcut o nouă intervenție estetică la față.

Oana Zăvoranu are o relație strânsă cu a sa comunitate de fani de pe Instagram, urmăritori pe care îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. Recent, bruneta a distribuit în mediul online câteva imagini în care apare dormind alături de motanul ei, scrie playtech.ro.

Sunt amândoi în dormitor, în pat. Vedeta are ochii închiși, iar felina se odihnește pe spatele ei. Unii dintre fanii ei și-au îndreptat atenția spre chipul vedetei și au sugerat că aceasta și-a mărit buzele. „Ce ți-ai facut la buze? Nu arata ok! (…) Cine e in poza? (…) E Daniela Crudu!”, sunt câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au scris Oanei Zăvoranu pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

oana-zavoranu-2022-277179751_1259316141260146_2811679056487610544_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Oana Zăvoranu este întrebată des ce operații estetice are, iar vedeta nu s-a ferit niciodată să recunoască. De nouă ori a fost operată la sâni, până când a decis să renunțe definitiv la implantul mamar.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton