Homepage  / Disney Plus

„Obi-Wan Kenobi” e gata de lansare. Când are premiera mult-așteptatul serial din saga „Star Wars”

„Obi-Wan Kenobi” e gata de lansare. Când are premiera mult-așteptatul serial din saga „Star Wars”

de Vasilica Rogozanu,

E oficial! „Obi-Wan Kenobi”, viitorul serial din universul „Star Wars”, va avea premiera pe Disney Plus pe 25 mai, dată la care se împlinesc și 45 de ani de la lansarea primului film din serie, „Războiul stelelor: O nouă speranță”. Prima imagine oficială îl înfățișează pe legendarul cavaler Jedi, jucat de actorul Ewan McGregor, traversând deșertul.

Povestea din seria limitată „Obi-Wan Kenobi” începe la 10 ani după evenimentele dramatice din „Războiul Stelelor: Răzbunarea Sith” (2005), în care Obi-Wan Kenobi suferă o înfrângere devastatoare: ucenicul și cel mai bun prieten al său, Anakin Skywalker, urmează Partea întunecată a Forței, devenind Darth Vader.

Anunțat încă din august 2019, serialul marchează revenirea lui McGregor în rolul maestrului Obi-Wan Kenobi și arată evenimente care se petrec între ce a făcut acesta între acțiunea din „Răzbunarea Sith” (2005) și cele din originalul din 1977, când Vader îl omoară pe fostul lui maestru pe Steaua Morții.

În serial își face apariția și actorul Hayden Christensen, în rolul lui Darth Vader.
Președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, declara pentru Entertainment Weekly, în 2019, că reîntâlnirea dintre maestrul și fostul său ucenic va fi „revanșa secolului”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton