Homepage  / Filme Online / Netflix

„Ochiul albastru deschis”: Data lansării, distribuția, trailerul și tot ce trebuie să știi

„Ochiul albastru deschis”: Data lansării, distribuția, trailerul și tot ce trebuie să știi
6

de Andra Stana,

Fie că este vorba de Murder on the Orient Express din 2017, Knives Out și mai recentul Enola Holmes, nimic nu se compară cu o doză sănătoasă de mister pentru a condimenta Crăciunul și noul an. „The Pale Blue Eye” (Ochiul albastru deschis) îl are ca protagonist pe un Edgar Allen Poe fictiv care acționează ca un fel de protejat care își propune să rezolve două crime sinistre.

[toc] 

Despre ce este vorba în „Ochiul albastru deschis”

West Point, 1830. În primele ore ale unei dimineți cenușii de iarnă, un cadet este găsit mort. Dar, după ce trupul său ajunge la morgă și se descoperă că inima i-a fost îndepărtată, tragedia se dovedește a fi urmarea unei fapte săvârșite cu cruzime.

Temându-se de deteriorarea ireparabilă a reputației noii academii militare, conducătorii acesteia se adresează unui detectiv local pe nume Augustus Landor (Christian Bale) pentru rezolvarea cazului. Încurcat de codul tăcerii respectat de cadeți, Landor caută ajutorul unui dintre ei. E vorba de un tânăr excentric pe nume Edgar Allan Poe (Harry Melling), care disprețuiește rigorile militare și care este înclinat către poezie.

Cine va juca în „Ochiul albastru deschis”

Bazat pe un roman de Louis Bayard, OCHIUL ALBASTRU DESCHIS este regizat de Scott Cooper.

Christian Bale

În rolul detectivului pensionat Augustus Landor din New York City este Christian Bale. După un debut impresionant în actorie în „Empire of the Sun” al lui Steven Spielberg, când avea doar 13 ani, Bale a continuat să joace într-o varietate de filme. Vorbim, desigur, de „American Psycho”, trilogia „The Dark Knight” a lui Christopher Nolan, „The Fighter”, „American Hustle”. Recent, l-ați văzut în „Thor: Love and Thunder”.

Harry Melling

The Pale Blue EyeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Rolul lui Edgar Allan Poe va fi interpretat de Harry Melling. Actorul se remarcă mai ales prin interpretarea lui Dudley Dursley în franciza Harry Potter. Inițial, rolul i-a fost oferit lui Timothée Chalamet. În schimb, acesta a ales să joace rolul principal în filmul Wonka al lui Paul King.

Toby Jones

Toby Jones joacă rolul doctorului chirurg Marquis, care efectuează autopsiile celor două victime ucise. Jones este un actor englez cunoscut pentru interpretările sale din filme precum Infamous, Frost/Nixon, Tinker Tailor Soldier Sailor Spy și Captain America: Primul Răzbunător în rolul lui Arnim Zola, scrie collider.com.

Gillian Anderson

Gillian Anderson o interpretează pe soția sa, Julia. Printre celelalte lucrări ale lui Gillian Anderson se numără serialul TV de dramă polițistă The Fall, serialul de comedie Netflix Sex Education. Desigur, Anderson e cunoscută și pentru drama științifico-fantastică The X-Files, dar și pentru rolul din drama istorică The Crown.

Timothy Spall

Timothy Spall joacă rolul colonelului de la West Point. Acesta vrea cu disperare ca aceste crime să fie rezolvate rapid și în liniște. Publicul îl poate recunoaște pe Spall din alte interpretări ale sale. Este vorba de The Last Samurai, Enchanted, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, The King’s Speech, Mr. Turner. De asemenea, în filmele Harry Potter a jucat rolul lui Peter Pettigrew.

Robert Duvall

Robert Duvall (91 de ani) apare în rolul lui Jean-Pepe, un ciudat singuratic care își oferă expertiza pentru a ajuta la rezolvarea crimelor.

Robert Duvall are o carieră de actor care se întinde pe cel puțin 7 decenii, de la primul său rol de debutant ca Boo Radley în To Kill a Mockingbird, la munca sa în thrillerul de acțiune Bullitt, comedia neagră MAS*H și filmul cu gangsteri americani The Godfather, Duvall a adunat o listă impresionantă de filme foarte variate.

The Pale Blue Eye marchează a treia oară când Cooper și Christian Bale lucrează împreună la un proiect. Anterior, Bale a apărut în Out of the Furnace și Hostiles.

Când și unde va fi lansat The Pale Blue Eye

Filmul va avea o lansare limitată în cinematografe pe 23 decembrie. Apoi, va fi disponibil pentru toate categoriile de public pe platforma de streaming Netflix, pe 6 ianuarie 2023.

Trailer „Ochiul albastru deschis”

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton