Homepage  / Vedete româneşti

Octavia Geamănu înlăturată de la Observatorul Antenei 1. Primele declarații

Octavia Geamănu înlăturată de la Observatorul Antenei 1. Primele declarații
7

de Roxana Mirea,

Octavia Geamănu, în vârstă de 39 de ani, nu a mai apărut la pupitrul știrilor de la Antena 1. Aceasta prezenta știrile Observator în weekend, însă de o lună n-a mai apărut pe post. Observatorul de weekend va fi prezentat de o jurnalistă care vine de la Aleph şi a lucrat patru ani la Pro TV, potrivit Paginademedia.ro.

Octavia Geamănu nu mai prezintă știrile Observator de la Antena 1

Octavia Geamănu nu mai prezintă știrile Observator de weekend, de la Antena 1. Potrivit sursei menționate anterior, vedeta a fost anunțată în prima săptămână din iunie că nu va mai prezenta știrile de la Antena 1.

După o perioadă de concediu, Octavia Geamănu a revenit la serviciu. De asemenea, tot atunci venise la serviciu și prezentatoarea programată pentru ziua respectivă, Mihaela Călin. Cum era de așteptat, a urmat o situație derutanță cu privire la cine intră pe post. Potrivit Paginademedia.ro, momentul a fost tranşat de producător printr-un telefon „mai sus”. Acum, disputa dintre Octavia Geamănu şi Antena 1 se poartă la nivel de avocaţi.

Octavia Geamănu a declarat pentru sursa citată că: „în acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00″.

Octavia-Geamanu-despre-o-eventuala-plecare-de-la-Observator-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Se pare că s-a găsit și o înlocuitoare pentru Octavia Geamănu. Observatorul de weekend va fi prezentat de Irina Ursu, care vine de la Aleph. Timp de aproape patru ani şi jumătate (2014-2018), Irina Ursu a jost jurnalist la Pro TV Cluj.

Ce spunea Octavia Geamănu despre o eventuală plecare de la Observator

La un moment dat, Octavia Geamănu a vorbit despre o eventuală plecare de la Antena 1. Ea spune că va exista un moment în care va vrea să plece de la Observator, însă nu în viitorul apropiat.

„Viaţa-i viaţă, am primit-o de la Divinitate. Ca de altfel tot ce ne înconjoară. Jobul face parte din viaţă. Dar joburile se mai şi schimbă. Noi ne schimbăm, ne dorim altceva la un moment dat… Chiar mâine-mâine nu se va întâmpla asta, să renunţ la Observator, însă în viitor cu siguranţă da. O să vină totul într-un firesc. Cred foarte mult în Destinul meu.

Evoluez zilnic, învăţ, mă dezvolt pentru o etapă firească din punct de vedere profesional. Să ştii că eu nu sunt înnebunită “să apar” la TV. Îmi place enorm ceea ce fac, mi se potriveşte şi se “întâmplă” ca asta să se petreacă în acest mediu. Dar nu mă simt legată de un job anume. Nici n-ar fi sănătos să fie aşa. Viaţa trebuie trăită fără încrâncenare ori ataşamente de orice natură. Trebuie trăită cu încredere şi spirit. Sau, cel puţin, aşa vreau eu să trăiesc”, a povestit Octavia Geamănu pentru okmagazine.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton