Homepage  / Vedete româneşti

Octavia Geamănu, despre modul în care își educă fiul. „În mine e un vulcan”

Octavia Geamănu, despre modul în care își educă fiul. „În mine e un vulcan”
8

de Roxana Mirea,

Octavia Geamănu și Marian Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți de mai bine de 7 ani. Din iubirea lor, a venit pe lume un băiețel, Andrei, în vârstă acum de 6 ani. Jurnalista spune că ea este mai exigentă când vine vorba de educația micuțului, iar cel permisiv este liderului trupei Direcția 5.

Octavia Geamănu este o mamă exigentă

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au împreună un băiețel, care este copia fidelă a liderului trupei Direcția 5.

Nu are absolut nimic de la mine. Forma unghiei, ceva, Marian zice că e așa gingaș ca mine. Ce înseamnă asta? La caracter însă a luat ceva de la tot neamul. De la tata, de la sora mea, de la tatăl lui Marian, spune Marian căci eu nu l-am cunoscut, de la Marian nu mai zic. De la mine aștept să văd”, a mai povestit Octavia Geamănu, pentru ego.ro.

Ei bine, Marian Ionescu îi face toate voile micuțului Andrei, nedorind să îl supere cu ceva. Așadar, Octavia Geamănu și-a asumat rolul de „polițist rău” și trebuie să impună limite atunci când este cazul.

Octavia-Geamanu-despre-o-eventuala-plecare-de-la-Observator-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Vezi că „mâța blândă zgârie rău”. Nu știi tu, dar în mine e un vulcan. Să știi că sunt mai severă așa. Unul trebuie să fie. Eu sunt polițistul rău. Soțul are răbdare infinită, iubire maximă, e tatăl minunat încât mă pune în situația să fiu mama rea. Unul trebuie să fie. Trebuie să știe copilul de limite, de nu există, nu se poate, nu ai voie. Toate acestea ies din gura mea. Deci eu sunt cu „NU”, a mai povestit amuzată Octavia Geamănu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton