Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Octavia Geamănu e mare fan Carrie Bradshaw şi „Totul despre sex”

INTERVIUL ALTFEL. Octavia Geamănu e mare fan Carrie Bradshaw şi "Totul despre sex"

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea „Observatorului special” şi-a cunoscut cea mai bună prietenă la locul de muncă, nu se consideră ataşată de telefonul mobil şi a fost poreclită după o maşină în adolescenţă.

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „Ştirea cu STS-ul (Serviciul de telecomunicaţii speciale) care a făcut sesizare la CNA pentru că televiziunile ar fi dezinformat cetăţenii. Penibil!”

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare… „<> de pe Discovery” pentru că… „e mare lucru să afli cum se fabrică ceva. De la un şurub, la o folie de aluminiu sau nu ştiu, orice-ţi vine-n minte.”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „Lupul de pe Wall Street.”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „povestea de dragoste dintre Eva Braun şi Hitler.”

Plăcerea ta vinovată la TV este… „<> de pe Euforia TV.”

Care a fost ultimul lucru care te-a impresionat? „Nominalizarea campaniilor Observator <> şi <> alături de alte câteva materiale ale emisiunii <<În Premieră>> de la Antena 3, la cel mai important eveniment din lumea televiziunii de la New York.”

Ce te ţine trează noaptea? „Noaptea e dedicată somnului.”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „Ştiţi că e şi un banc pe tema asta: Ce-ai face dacă ai câştiga la loto? Aş achita datoriile. Bun, şi restul? Restul… să mai aştepte!:))”

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „Mihai Gâdea” pentru că… „am zis dintodeauna că într-o zi voi spune asta într-un interviu:))). Glumesc cu ultima parte. Are un talent aparte de a te ţine în faţa televizorului.”

Cel mai bun prieten al tău este… „Simona Andrei, producător Observator 19” şi l-ai cunoscut în… „redacţie, în urmă cu 7 ani. ”

Cel mai bun serial pe care l-ai văzut este… „<> („Psihologia minciunii” – n.r.), în urmă cu vreo 2 ani” pentru că… „poţi învăţa unele trucuri dacă eşti atent.”

Personajul tău preferat din seriale este… „Carrie Bradshaw din <>” pentru că… „scrie într-un fel pe care îl invidiez uneori şi în plus, are atâââââtea perechi de pantofi..:)”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „Nu prea este. Pot sta departe până şi de telefon.”

În copilărie, desenele tale animate preferate erau… „Sandy Bell, Cartea cărţilor, Testoasele Ninja, Tom şi Jerry, Captain Planet”  pentru că… „pe-atunci erau cu-adevărat magice, inocente.”

Ai/Nu ai cont pe Facebook pentru că… „Am. Încă. L-am făcut pe vremea când eram reporter doar pentru că era o metodă foarte bună de a contacta anumiţi oameni de care aveam nevoie pentru unele subiecte de la Observator. Îl folosesc din ce în ce mai rar.”

Trei lucruri pe care le iei mereu cu tine într-o vacanţă… „Trei… sute ai vrut să zici, nu?:))) Şamponul, balsamul şi masca de păr de care sunt dependentă.”

Destinaţia perfectă pentru o vacanţă în doi este… „Când doi oameni se iubesc, sunt într-o continuă vacanţă :).”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „O pereche minunată de cizme.”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „chiar trebuie să mă gândesc la asta?:)”

Porecla ta în adolescenţă era… „Cred că e uşor de intuit având în vedere că mă cheamă Octavia :))).”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton