Homepage  / Articole

Octavia Geamănu o adoră pe fetiţa lui Artene

Octavia Geamănu o adoră pe fetiţa lui Artene

de Redactia Tvmania

Anul trecut, Octaviei Geamănu (30 de ani) i-a mers din plin: are o emisiune de prime-time (“Observator special” de la Antena 1) şi a început o relaţie cu Adrian Artene de la “Cancan TV” (Acasă).

În 2012, Octavia Artene a întâlnit din nou dragostea. Ea formează de câteva luni un cuplu cu Adrian Artene, prezentatorul emisiuni “Cancan TV” de la Acasă.

“Ne-au numit nişte colegi de presă Romeo şi Julieta J. Ne ajută faptul că lucrăm în acelaşi domeniu. Nu mulţi înţeleg că nu poţi fi liber de Crăciun, de Revelion sau de 1 Decembrie. Nu mulţi înţeleg că după jurnal poate apărea o filmare şi trebuie să pleci. Nu e uşor de acceptat că ştii doar când pleci de acasă, nu şi când te întorci. Eu şi Adi suntem norocoşi. Aşa a fost să fie să fim împreună”, ne-a zis ea.

Octavia are o relaţie frumoasă atât cu Adrian, cât şi cu fiica acestuia din prima căsătorie: “Amira e o fetiţă tare isteaţă şi cuminte. O ador, aşa cum şi ea mă iubeşte pe mine. Deşi uneori cred că mai mult iubeşte pantofii mei. Glumesc, într-una din zile mi-a dat o replică uimitoare. Tocmai ajunsesem acasă, când a venit la mine şi mi-a spus “Unde sunt pantofii mei preferaţi? (s-a îndrăgostit de unii bej, cu platformă şi toc înalt). Ştii că fără ei nu pot să mă simt femeie!”. Vă imaginaţi cum sună asta din guriţa unei fetiţe de patru ani?”, ne-a mărturisit prezentatoarea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton