Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu s-au căsătorit religios. Primele imagini cu prezentatoarea în rochie de mireasă

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu s-au căsătorit religios. Primele imagini cu prezentatoarea în rochie de mireasă
4

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 Octavia Geamănu (36 de ani) şi liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu (56 de ani), s-au cununat religios în acest sfârșit de săptămână.

După cinci ani de la căsătoria civilă, Octavia Geamănu şi Marian Ionescu s-au căsătorit şi religios. Ceremonia a avut loc pe 25 ianuarie la Biserica Bucur Ciobanul din Bucureşti. Alături le-au fost  familia, prietenii şi fiul lor, Andrei, în vârstă de 3 ani.

Octavia Geamănu a ales o rochie de mireasă simplă, lungă şi fără mâneci, accesorizată cu un voal lung şi un şal din blană. Naşi le-au fost Dinu Săraru şi Ticu Alexe, cavaler de onoare a fost Cristi Enache, prietenul şi colegul lui Marian, iar domnişoară de onoare sora Octaviei, potrivit observator.tv.

„La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru ‍♀. Nu recomand!A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se lamuresc. De multe ori chiar in ultimul moment. Multumesc @rosaclara_romania pentru rochia in care m-am simtit asa cum isi doreste orice femeie care ajunge in fata altarului: magnific! ❤️ O sa revin azi cu poze. As vrea sa ma abtin, dar parca vad ca o sa postez toata saptamana! Ma-ntelegeti, nu? S-aveti zi cu bucurii! A, pentru inceput, las link in bio cu materialul filmat de colegii mei pentru @observatorantena1 , carora le multumesc pentru cuvintele frumoase, montaj, etc”, a scris Octavia Geamanu pe pagina sa de Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton