Homepage  / Seriale româneşti

Octavian Strunilă, foarte periculos în „Pariu cu viaţa”

Octavian Strunilă, foarte periculos în „Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

În noul episod din „Pariu cu viaţa”, Vlad este în continuare profund afectat de moartea lui Răzvan şi începe să aibă coşmaruri.

Anca este alături de el în fiecare moment, însă îi e teamă ca Vlad să nu renunţe la visul lui, muzica:

Anca îl încurajează pe Vlad să admită că are o problemă şi îl păcăleşte să îl ducă la spital unde îl roagă pe bunicul ei să îi facă investigaţiile necesare. Veţi vedea mai departe ce se va întâmpla”, spun Criss şi Vlad.

Sara, Monica şi Dana sunt terorizate de infractorii care le-au sechestrat, mai ales Monica, care va trece printr-o experienţă care o va traumatiza şi îi va schimba viaţa. Pe Andrei şi Dima îi îngrijorează dispariţia fetelor şi pleacă în căutarea lor.

Personajul meu nu e departe de toată gama de personaje cu care s-a obişnuit publicul, doar că de data aceasta s-a axat mai mult pe agresivitate decât pe umor. I-am cunoscut pe cei din LaLa Band şi cred că sunt nişte tineri foarte talentaţi”, spune Octavian Strunilă, interpretul unuia dintre indivizii periculoşi care le-au răpit pe cele trei fete.

Experienţa de pe platourile de filmare de la Pariu cu viata” a fost inedită şi i-a stârnit amintiri lui Octavian Strunilă: A fost o întâlnire cu o echipă cu care eu am lucrat foarte mult, cea cu care am lucrat ultima dată la Regina”. M-am bucurat să revăd oamenii cu care am colaborat atâţia ani, la fel pot spune şi despre reîntâlnirea cu Răzvan Fodor”.

Telespectatorii vor urmări în episodul din 21 mai şi un moment muzical plin de energie, dar şi emotionant, care îi are protagonişti pe Anca, Vlad, Ioana şi Andrei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton