Homepage  / Articole

Octavian şi Doiniţa, la „Dansez pentru tine”

Octavian şi Doiniţa, la „Dansez pentru tine”

de Redactia Tvmania

Actorii Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă, soţ şi soţie în serialul „Moştenirea”, care va debuta în octombrie la Pro TV, vor fi rivali în noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” care va începe la jumătatea lunii octombrie tot la Pro TV.

.

Iată ce declară Doiniţa Oancea despre noua ei provocare: „Am avut două motive pentru care am acceptat provocarea „Dansez pentru tine”: unul este acela că voi ajuta un om să încerce să îşi împlinească un vis, iar al doilea este faptul că mie îmi place foarte mult să dansez. Dar va fi în acelaşi timp şi un test pentru mine, pentru că una e să dansezi pe la petreceri sau în casă, în faţa oglinzii, şi alta e să participi la un concurs de dans”.

„Am fost extrem de fericită cand mi s-a propus. Practic mi s-a mai împlinit un vis. Ştiu că este foarte multă muncă, ştiu că este fantastic de greu, ştiu că ce se vede e doar partea frumoasă a lucrurilor… e un test pentru mine. Miza este foarte mare”, mărturiseşte actriţa, care are mari emoţii pentru începutul competiţiei.

„Soţul” din serialul de la Pro TV al Doiniţei, Octavian Strunilă este fascinat de ideea de concurs şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care a acceptat să facă parte din distribuţia sezonului al zecelea al emisiunii „Dansez pentru tine”, pe lângă acela de a încerca să ajute pe cineva.

Dacă Doiniţa preferă dansurile latino, Octavian mizează pe cele standard, pentru că sunt mai elegante. Pentru că niciodată nu a dansat într-un cadru profesionist, ci doar din plăcere, tot din plăcere participă şi la „Dansez pentru tine”.

„Ştiu că vor fi emoţii şi o muncă imensă, dar exact asta îmi doresc în general de la viaţă”, declară pragmatic actorul care a mai participat la una dintre ediţiile trecute ale emisiunii pentru a ajuta un caz din afara concursului.

Cât despre rivalitatea dintre el şi „soţia” lui şi şansele fiecăruia de câştig, iată ce spune Octavian:

„Fiecare va da pe ringul de dans ce poate mai bine. Şi Doiniţa este o fată muncitoare şi talentată! Rămâne să decidă publicul şi juriul”, conchide Strunilă căruia nu îi este frică nici de concurenţă, nici de competiţie, nici de dansurile noi, ci doar de Dumnezeu.

.

Citeşte şi:

Adela Popescu participă la „Dansez pentru tine”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton