Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tragedie de nedescris! Joe Lara, celebrul actor din serialul „Tarzan” a murit în urma unui accident aviatic

Tragedie de nedescris! Joe Lara, celebrul actor din serialul „Tarzan” a murit în urma unui accident aviatic

de Redactia Tvmania

Actorul Joe Lara, cunoscut din serialul „Tarzan: The Epic Adventures” s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, în urma unui accident aviatic. 

Tragedie de nedescris peste ocean! Weekend-ul care tocmai s-a închetat a adus vești triste. Actorul Joe Lara, soția sa Gwen Lara, dar și alte 5 persoane au murit, după ce avionul în care călătoreau s-a păbușit într-un lac din Tenessee. 

Micul avion, un Cessna C501, s-a prăbuşit în lacul Percy Priest lângă Smyrna, Tennessee, după ce a decolat sâmbătă la aproximativ 11 dimineaţa, a declarat Administraţia Federală a Aviaţiei. Avionul se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Palm Beach din Florida.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, însă autorittățile au făcut publice identitatea victimelor abia duminică, după ce autoritățile locale au finalizat căutările și au anunțat că toate cele șapte persoane, prezente la bordul aeronavei, au murit. 

Născut în San Diego, California, la 2 octombrie 1962, Lara este cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului lui Tarzan în filmul de televiziune CBS „Tarzan in Manhattan” din 1989 şi a serialului său „Tarzan: The Epic Adventures”, 1996 -1997. În ultimii ani din viață, actorul s-a dedicat carierei sale muzicale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton