Homepage  / Seriale turceşti

Okan Yalabık („Suleyman Magnificul”) și Ozan Dolunay („Nemilosul Istanbul”) joacă împreună într-un nou serial Netflix

Okan Yalabık („Suleyman Magnificul”) și Ozan Dolunay („Nemilosul Istanbul”) joacă împreună într-un nou serial Netflix
4

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii serialelor turcești! Okan Yalabık, care l-a interpretat pe Ibrahim Pașa în „Suleyman Magnificul” și Ozan Dolunay, care a fost Cenk Karacay în „Nemilosul Istanbul”, joacă împreună într-un nou serial Netflix.

Okan Yalabık și Ozan Dolunay vor juca într-un serial Netflix

Vești bune pentru fanii lui Okan Yalabık și Ozan Dolunay. Actorii vor juca în noul serial Netflix, care este pregătit de echipa filmului „Burning Days”, care a primit o nominalizare la Festivalul de Film de la Cannes, scrie presa din Turcia.

Platforma de streaming Netflix continuă să lanseze proiecte turcești de înaltă calitate, bazându-se nu doar pe marile companii, ci și pe producătorii independenți. A devenit cunoscută distribuția serialului ” The Town / Kasaba” de la Bir Film, regizat de Seren Yüce. Rolurile principale din proiect vor fi interpretate de Okan Yalabık, Ozan Dolunay și Özgürcan Çevik. Filmările pentru serial vor începe în curând.

okan-yalabik-suleyman-magnificul-si-ozan-dolunay-nemilosul-istanbul-joaca-impreuna-intr-un-nou-serial-netflix-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Serialul spune povestea a doi frați care nu s-au mai văzut de ani de zile. Ei s-au întâlnit la înmormântarea mamei lor. Împreună cu un prieten din copilărie, ei găsesc brusc o geantă cu bani în portbagajul unei mașini care a avut un accident. Oare acești bani le vor aduce noroc sau vor pierde jocul în care s-au băgat fără să se gândească la consecințe?

Scenariștii sunt Deniz Karaoğlu și Doğu Yașar Akal.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton