Homepage  / Vedete româneşti

Olimpia Melinte, despre cum se lucrează în străinătate față de România. „Ce au ei în plus…”

Olimpia Melinte, despre cum se lucrează în străinătate față de România. „Ce au ei în plus...”
10

de Roxana Mirea,

Olimpia Melinte a devenit cunoscută publicului larg după ce a interpretat rolul Elizei în serialul „Vlad”, de la Pro TV. Aceasta a jucat și în producții internaționale și este cunoscută în branșă. Olimpia a povestit cum se lucrează în străinătate, a vorbit despre personajul ei din serialul „Vlad”, dar și despre rețelele sociale.

Olimpia Melinte, despre cum este să lucreze în străinătate

Olimpia Melinte, cea care a dat viață personajului Eliza în serialul „Vlad”, a jucat și în producții internaționale. Recent, ea a oferit un interviu pentru revista Avantaje, iar când a fost întrebată cum se lucrează în străinătate, a răspuns că: „Aș putea spune că lucrurile s-au echilibrat și că azi nu e mare diferență dacă faci film aici sau prin Europa. Ce au ei în plus sunt bugetele și un cult pentru actor care la noi nu prea există, s-a pierdut odată cu marii regizori care ne-au părăsit.”

În ceea ce privește personajul ei din „Vlad”, Olimpia Melinte a spus că a fost mereu la limită cu Eliza, că a simțit față de ea fie admirație, fie respingere.

Cu Eliza am fost mereu la limită, ori o mare admirație pentru curajul ei, ori respingere și nemulțumire față de faptele ei. Dar oricum ar fi, a fost poate cel mai complex și interesant personaj pe care l-am întâlnit până acum, care a fost de prea multe ori pe marginea prăpastiei și care a reușit să-și revină miraculos. Nu-mi place să-mi judec personajele, le iubesc așa cum sunt, și cu bune și cu rele, iar Eliza Dragomir rămâne un simbol al feminității și al capacității noastre de a trece peste orice, oricât de greu și de dureros ar fi”, a mai povestit actrița.

olimpia melinteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Olimpia Melinte, despre rețelele sociale

Olimpia Melinte a vorbit și despre rețelele sociale. Actrița nu este foarte preocupată de mediul online. Îi place să se joace pe Instagram, în stories, dar o face doar atunci când simte și are timp. Ea spune că de multe ori i se întâmple să uite să posteze câte ceva și își amintește după ce un anumit eveniment s-a încheiat.

„Mie îmi face plăcere să mă joc pe Instagram în stories, de exemplu, dar o fac doar când am chef și dacă am chef și timp. N-am făcut din asta o treabă obligatorie ca să îmi crească numărul de urmăritori, așa cum se practică. Oricum, prefer să trăiesc în realitatea imediată, din cauza asta uit mereu să fac poze la diferite situații „instagramabile’ pentru că sunt prea prinsă de moment. Și uneori îmi dau seama după că ar fi fost o ipostază de succes pe pereții Internetului. Nu cred că sunt nici prea cuminte, nici prea vocală, le fac pe toate cu măsură și încerc să nu mă pierd în lumea virtuală!”, a mai declarat Olimpia.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton