Homepage  / Vedete / Vedete străine

De la „The Crown” la supereroi: Olivia Colman este în discuții pentru un rol într-un serial Marvel

De la „The Crown” la supereroi: Olivia Colman este în discuții pentru un rol într-un serial Marvel

de Redactia Tvmania

Apreciata și multipremiata actriță britanică Olivia Colman (47 de ani) este în discuții pentru un rol într-un serial care va continua acțiunea filmului „Captain Marvel” (2019), informează dailymail.co.uk.

Actrița premiată cu Oscar și BAFTA pentru rolul din „Favorita”, cu trei Globuri de Aur (pentru „Favorita”, „Managerul de noapte” și „The Crown”) și nominalizată în acest an la încă un Oscar pentru rolul secundar din „The Father” este în discuții pentru un rol în viitorul serial „Secret Invasion”, în care îl va avea ca partener pe Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury. Actorul va relua, astfel, personajul pe care l-a jucat în filmele „Iron Man – Omul de oțel” (2008), „Iron Man – Omul de oțel 2” (2010), „Căpitanul America: Primul Răzbunător” (2011), „Răzbunătorii” (2012), „Căpitanul America: Războinicul iernii” (2014), „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” (2015), „Omul-Păianjen: Departe de casă” (2019) și „Captain Marvel” (2019).

Filmările pentru viitorul serial „Secret Invasion” încep la toamnă

Filmările sunt programate să înceapă în această toamnă în Europa și în Marea Britanie. Potrivit Hollywood Reporter, serialul îi va avea ca personaje centrale pe Captain Marvel, pe agentul Nick Fury (Samuel L. Jackson) și pe Talos, din rasa Skrull, interpretat de Ben Mendelsohn. Nu se cunosc încă amănunte despre acțiune, dar se pare că una dintre liniile principale ale poveștii scrise de Kyle Bradstreet („Familia Borgia”, „Mr. Robot”) va fi descinderea spectaculoasă a celor din rasa Skrull pe Pământ.

În prezent, Olivia Colman filmează la miniseria „Landscapers”, în care îl are ca partener pe David Thewlis („Harry Potter și talismanele morții”, „Femeia Fantastică”, „Mă gândesc să-i pun capăt”). Cei doi actori britanici interpretează un cuplu de ucigași în serie reali, Susan și Christopher Edwards. Aceștia au fost închiși pe viață, iar printre crimele lor se numără asasinarea părinților lui Susan. Cei doi i-au împușcat în 1998 și i-au îngropat în grădină, în Nottinghamshire, rămânând nedescoperiți timp de cincisprezece ani.

„Îmi doresc rar cu ardoare să joc un rol…”

Olivia Colman a declarat că adoră scenariul miniseriei „Landscapers”, scris de Ed Sinclair (cu care este căsătorită din 2001 și cu care are trei copii), la fel cum adoră și multe dintre mesele pe care i le pregătește acesta.

„Îmi doresc rar cu ardoare să joc un rol încă de la prima lectură a scenariului, dar exact așa s-a întâmplat aici”, a spus actrița.

Olivia Colman este, de asemenea, în negocieri pentru a juca în „Empire of Light”, noul film al regizorului Sam Mendes (premiat cu un Oscar pentru filmul „American Beauty”, din 1999, și nominalizat în 2020 pentru regia filmului „1917”). Acesta ar reprezenta prima colaborare dintre actriță și regizor și este primul proiect al cineastului de la celebrul film de război „1917” încoace.

„Empire of Light” se va concentra pe o poveste de dragoste petrecută în jurul unui vechi cinematograf de pe coasta de sud a Angliei, în 1980. Scenariul va fi semnat tot de Sam Mendes, care va fi și producător, împreună cu Pippa Harris.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton