Homepage  / Vedete străine

Olivia Cooke, poveste nefericită despre prima ei zi de filmare pentru „Casa dragonului”. „Nimeni nu a știut”

Olivia Cooke, poveste nefericită despre prima ei zi de filmare pentru „Casa dragonului”. „Nimeni nu a știut”
6

de Roxana Mirea,

Olivia Cooke, care o interpretează pe Alicent Hightower, a împărtășit o poveste foarte nefericită despre prima ei zi pe platoul de filmare al serialului „Casa dragonului” / „House of the Dragon”. Ea a dezvăluit că a ajuns mahmură pe platoul de filmare, dar și cu un dinte ciobit.

Olivia Cooke, mahmură în prima zi de filmare la „Casa dragonului”

Actrița, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit în timpul unei apariții recente la emisiunea „Jimmy Kimmel Live” că suferea de o mahmureală severă în prima zi de filmare a serialului inspirat din „Game of Thrones”.

Eram foarte mahmură. Foarte rău, de fapt. Foarte rău”, i-a spus Olivia Cooke prezentatorului Jimmy Kimmel.

Olivia Cooke – care joacă rolul maturei regine Alicent în „House of the Dragon” – a recunoscut că a început să bea cu comediantul englez Alan Carr după ce a apărut în podcastul său „Life’s a Beach”.

Eu nu fac niciodată asta, dar există un comediant din Anglia pe care îl ador, Alan Carr, și are un podcast”, a explicat ea. „M-a invitat să particip la podcast și am fost foarte încântată”. „Ora mea de apel a doua zi era abia la ora 11, așa că am adus o sticlă de vin, doar ca gest”, a adăugat ea.

După înregistrarea podcastului, Cooke și Carr au început să vorbească, acompaniați de o sticlă de vin.

Podcastul s-a terminat, iar noi stăteam de vorbă, de vorbă, de vorbă. Îmi spunea o mulțime de bârfe. Mai mult vin, mai mult vin, mai mult vin”, a împărtășit Olivia Cooke.

House Of The Dragon Season 1 Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Nu-mi amintesc să fi ajuns acasă”

Dar lucrurile au luat-o razna din acel moment, potrivit actriței. „Nu-mi amintesc să fi ajuns acasă. Îmi amintesc că mi-am înclinat capul în jos pentru a-mi printre părul într-o coadă și am căzut”, și-a amintit ea. Pe lângă mahmureală, actrița a spus că a ajuns ți cu un dinte ciobit pe platoul de filmare a doua zi.

M-am trezit a doua zi și aveam o ciobitură pe dinte. Foarte mică, dar suficient de mare pentru ca limba să o amplifice”, a dezvăluit ea. „Și te gândești: „Ce am făcut?”. Nimeni nu a știut pe platou, până acum”.

În ciuda faptului că a resimțit efectele unei nopți în care a băut mult, Cooke a spus că prima ei zi de filmare a fost totuși „uimitoare”.

„House of the Dragon” a avut premiera pe HBO în luna august. Serialul are loc cu 172 de ani înainte de nașterea lui Danerys Targaryen și spune povestea strămoșilor ei. Bazat pe romanul din 2018 al lui George R. R. Martin, „Fire & Blood”, serialul va explora istoria plină de sânge a Casei Targaryen, inclusiv războiul civil al casei, supranumit „Dansul dragonilor”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton