Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Olivia Păunescu, vacanță de vis în Grecia: „Sunt o tipă conservatoare”| EXCLUSIV

Olivia Păunescu, vacanță de vis în Grecia: „Sunt o tipă conservatoare”| EXCLUSIV
8

de Redactia Tvmania

Încrezătoare, frumoasă și echilibrată așa o putem descrie în câteva cuvinte pe Olivia Păunescu, prezentatoarea „Observator”, care a hotărât să își ia o binemeritată vacanță, după un an aglomerat. 

Perioada vacanțelor nu s-a încheiat, iar Olivia Păunescu profită din plin de vacanța în care a plecat de curând. Vedeta a avut un an încărcat. Olivia Păunescu are însă pasiunea de a trăi în echilibru așadar, timpul ei este foarte bine organizat: 

„Orice zi e în primul rând cu multă energie, cu adrenalină, sunt tot timpul în priză 😊 fie că sunt în redacţia de ştiri şi pregătesc jurnalul, fie că transmit live-ul de la 10:00 pe pagina de Facebook Observator, fie că mă machiez, pentru că îmi place să mă machiez şi singură, este un fel de ritual pentru mine dimineata, fie că sunt în atelier, alături de cliente şi de echipa mea, reuşesc să mă bucur de fiecare moment alături de echipele minunate din care fac parte”, a declarat Olivia Păunescu pentru TVMania. 

Iată că după o perioadă îndelungată de efort pentru a-și realiza visul, Olivia Păunescu a plecat alături de soț spre însorita Grecie, unde are de gând să se relaxeze din plin pentru a reveni cu forțe proaspete:

„O binemeritată vacanţă, în Grecia, mai exact în Spetses. Sunt o tipă conservatoare şi atunci când descopăr un loc în care mă simt bine şi unde găsesc cam tot ce îmi doresc eu de la o vacanţă, şi aici mă refer în primul rând la deconectarea totală de la cotidian, mă reîntorc mereu cu drag. Aşadar, anul ăsta vom petrecere 5 zile în Spetses, iar apoi vom merge în Kassandra, tot în Grecia, unde avem un alt loc tare drag nouă”, a mai declarat Olivia Păunescu. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton