Homepage  / Vedete străine

Olivia Wilde îl atacă în instanță pe fostul partener, Jason Sudeikis. Ce își dorește actrița să obțină

Olivia Wilde îl atacă în instanță pe fostul partener, Jason Sudeikis. Ce își dorește actrița să obțină
7

de Roxana Mirea,

Olivia Wilde îl atacă în instanță pe fostul partener, Jason Sudeikis. Actrița l-a acuzat pe tatăl copiilor ei că nu plătește pensie alimentară, deși veniturile lui sunt mult mai mari decât ale ei. Iată ce cheltuieli lunare susține Olivia Wilde că are în ceea ce privește îngrijirea celor doi copii.

Olivia Wilde spune că fostul partener, Jason Sudeikis, nu plătește pensie alimentară

Olivia Wilde a cerut în mod oficial în instanță ca Jason Sudeikis să înceapă să plătească pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor, susținând că ea „a suportat cea mai mare parte a cheltuielilor pentru copiii lor”, chiar dacă „el câștigă semnificativ mai mult decât” ea.

Potrivit documentelor legale, obținute pentru prima dată de The Blast, actrița a cerut ca un judecător din Los Angeles să îi ordone starului din „Ted Lasso” să plătească pensie alimentară „retroactiv” de la data în care a depus prima cerere. Publicația relatează că actrița susține că are cheltuieli lunare de peste 107.000 de dolari, care includ aproape 60.000 de dolari pentru „chirie/ipotecă” și 4.000 de dolari pentru „spălarea hainelor și curățenie”.

Olivia Wilde susține că, deși ea și Jason Sudeikis „au împărțit anumite cheltuieli pentru copii, cum ar fi taxele de școlarizare„, ea este cea care „suportă 100% din costurile legate de îngrijirea copiilor atunci când aceștia sunt cu mine, inclusiv, printre altele, hrana, îmbrăcămintea, îngrijirea copiilor, activitățile extracurriculare și costurile de transport”.

O sursă apropiată lui Sudeikis declară pentru ET: „Jason a împărțit costurile în mod egal și corect pe tot parcursul relației, inclusiv tot ce ține de copii. Jason a luat asupra sa inițierea procedurii în primul rând pentru a se asigura că cei doi copii vor fi îngrijiți în mod corespunzător de ambii părinți, pe baza deciziei instanței de a decide ce este corect în continuare din punct de vedere financiar.”

Women’s March rally, Los Angeles, USA – 20 Jan 2018Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce venituri are Olivia Wilde

Potrivit documentelor de la tribunal, Wilde a declarat în fața instanței că are un salariu de 40.000 de dolari pe lună, 60.000 de dolari din „veniturile Wilde Company” și  venituri din închirierea proprietăților”. Ea a mai spus instanței că are 645.187 de dolari în conturi bancare și peste 10 milioane de dolari în alte active.

Dar actrița a mai susținut în documentele din instanță că „este de necontestat faptul că [Sudeikis] câștigă semnificativ mai mult decât ea și are un acces mai mare la fonduri” și că „Jason are aceeași responsabilitate ca ea pentru întreținerea copiilor lor”. Wilde susține că, în ciuda solicitărilor sale, Jason Sudeikis „nu plătește în prezent pensia alimentară” și cere instanței „să convenim asupra unei sume intermediare de întreținere pentru a evita alte litigii în această chestiune”.

Ea dorește ca instanța „să emită o hotărâre cu privire la pensia alimentară pentru copii, astfel încât să pot asigura în mod adecvat pentru copiii noștri un nivel de trai proporțional cu nivelul de trai al lui Jason”. Olivia Wilde și Jason Sudeikis au doi copii împreună – Otis, 8 ani, și Daisy, 6 ani.

Actrița vrea, de asemenea, ca Jason Sudeikis să-i acopere cheltuielile de judecată, în valoare de nu mai puțin de 500.000 de dolari. Ea a declarat în fața instanței: „De asemenea, îi cer lui Jason să contribuie la onorariile și costurile avocatului și ale contabilului meu, nu numai pentru că el se află într-o poziție net superioară față de mine din punct de vedere financiar, ci și pentru că marea majoritate a onorariilor pe care le-am suportat s-au datorat comportamentului inutil și agresiv al lui Jason și al avocatului său.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton