Homepage  / Vedete străine

Olivia Wilde, în ipostaze tandre cu fostul partener, Jason Sudeikis, după despărțirea de Harry Styles

Olivia Wilde, în ipostaze tandre cu fostul partener, Jason Sudeikis, după despărțirea de Harry Styles
8

de Roxana Mirea,

Încurcate sunt căile dragostei. Olivia Wilde a fost surprinsă în ipostaze destul de tandre cu fostul ei partener, Jason Sudeikis. Aceștia au împreună doi copii, iar lupta lor pentru custodie a fost îndelung mediatizată. De asemenea, nu a trecut foarte mult timp de când actrița și Harry Styles s-au despărțit.

Olivia Wilde, surprinsă în brațele lui Jason Sudeikis

Se pare că Olivia Wilde și Jason Sudeikis încep anul 2023 în relații bune. Pe fondul bătăliei lor foarte mediatizate pentru custodie – și a recentei despărțiri a actriței de Harry Styles – foștii parteneri au fost văzuți vineri, în Los Angeles, în ipostaze destul de tandre.

Olivia Wilde, în vârstă de 38 de ani, și Jason Sudeikis, în vârstă de 47 de ani, au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau într-o parcare publică, părând să nu țină cont de spectatori. Regizoarea filmului „Don’t Worry Darling” era îmbrăcat lejer, cu un hanorac galben, cu adidași asortați și blugi, scrie Page Six.

De asemenea, Sudeikis a optat și el pentru o ținută lejeră, îmbrăcat fiind într-un hanorac alb, pantaloni albastru marin și o șapcă.

Olivia Wilde a pus capăt logodnei sale de șapte ani cu starul din „Ted Lasso” în toamna anului 2020. Cei doi au împreună doi copii: Otis, în vârstă de 8 ani, și Daisy, în vârstă de 6 ani. La scurt timp, ea a început o relație cu Harry Styles, în vârstă de 28 de ani, după ce au început să lucreze împreună pentru filmul „Don’t Worry Darling”. În septembrie 2022, Wilde a negat faptul că l-a părăsit pe Sudeikis pentru cântăreț.

„Relația noastră s-a terminat cu mult înainte de a-l cunoaște pe Harry. Ca orice relație care se termină, nu se termină peste noapte”, a declarat ea pentru Vanity Fair la vremea respectivă.

Am evoluat foarte mult între 27 și 35 de ani. M-am regăsit ca regizor. Și cred că m-am regăsit ca persoană”, a continuat ea. „Uneori, când evoluezi, ieși din relații care se bazau pe o versiune anterioară a ta.”

9th Annual Veuve Clicquot Polo Classic Los Angeles – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Olivia Wilde, despre despărțirea de Jason Sudeikis

Olivia Wilde a mai susținut că ea și Jason Sudeikis și-au dat seama că relația lor „nu mai era benefică” pentru copii, după ce au trecut prin diverse provocări „spre începutul” pandemiei de coronavirus. „Am putea fi părinți mai buni ca prieteni care locuiesc în case diferite”, a explicat ea, menționând: „Copiii nu au trecut deja prin suficient de multe?”

Bătălia dintre Wilde și Sudeikis pentru custodie a continuat să fie pe prima pagină a ziarelor, mai ales după ce actorul i-a înmânat fostei sale logodnice actele de custodie în timp ce aceasta se afla pe scenă la CinemaCon în aprilie 2022.

Din păcate, nu a fost ceva care să mă surprindă în totalitate. Vreau să spun, există un motiv pentru care am părăsit acea relație”, a declarat Wilde despre acest subiect, într-un interviu acordat în 2022, în august, publicației Variety. „Din păcate, nu am fost atât de șocată. Există un motiv pentru care nu am rămas în acea relație. Din nefericire, acest lucru a fost în concordanță cu experiența mea din acea relație.”

Și, deși lucrurile păreau să meargă bine între Olivia Wilde și Harry Styles, în noiembrie 2022 a apărut vestea că cei doi s-au despărțit.

„Nu există resentimente între ei. Harry nu i-a dat papucii Oliviei și nici viceversa”, a declarat o sursă la vremea respectivă, pentru Page Six. „Aceasta este cea mai lungă relație pe care a avut-o Harry vreodată, așa că este clar că au o legătură specială.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton